Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Dobro czy zło?
Cristal:
Prawdopodobnie w Gothic 3, będziemy mogli wybrac pomiędzy dobrem, a złem. A teraz moje pytanie. Jeżeli to będzie prawdą to po jakiej stronie sie opowiecie. Dobra czy może zła?
Ja raczej zostanie przy stronie dobra, chociaż mam też ochote przejsc gre, jako wyznawca Beliara, ponieważ to byłoby coś nowego i może ciekawszego.
Pozdrawiam...
Arkhan:
Na początku z pewnością przejdę grę siłami dobra, po to aby poznać jak dalej potoczyły się losy fabuły, kto był przeciw komu i za co. Niewykluczone, że grę spóbuje przejść siłami zła, wszak to jakieś zawsze urozmaicenie rozrywki którego w Serii Gothic dotychczas spotkać niemożna było
Nefarius:
ja bendę grał siłami na początku dobra, no oczywiscie, był bym wierny Adanosowi, jednak jeśli niebyło by to możliwe to Innos bendzie mi wyznaczał ścieżkie którą bendę podążał
pozdrawiam
Elanor:
Ja naturalnie podążać będe ścieżką dobra. Będe wypełnać wolę Innosa i pozostane jego orężem w walce z siłami zła... Troche patetycznie się zrobiło. :)
Ale potem oczywiście wypróbuje wszstkie możliwe drogi jakimi będzie można grę przejść.
Isentor:
Z czystej ciekawości przejdę grę jako "dobry" tylko i wyłącznie po to by sprawdzić jakie jest zakończenie oraz jak to powinno wyglądać...w końcu przy ewentualnej kontynuacji nikt nie uwzględni złego zakończenia.
Gdy ukończę grę jako obrzydliwie dobra jednostka pora będzie przejść ją tak jak to zwykle czynię, czyli będąc najbardziej złą postacią w całej grze.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej