Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Dobro czy zło?

<< < (4/6) > >>

wErNi:
Hmm dobro czy zło ? To i to :D Niema możliwości, abym nie przeszedł gry na wszystkie 3 sposoby :PP
Dla nie wiedzących:
Droga Orków - Zniszcz Artefakty Adanosa
Droga Buntowników - Ostateczna Rozgrywka
Droga Assasynów - Totalna Eksterminacja
Tak więc będzie w co grać na najbliższy czas, lecz najpierw musze podkręcić kompa :/

Gonzo:
Wydaje mi się, że wszyscy chcąć odkryć wszystkie zalety gothica będą chcieli przejśc go pare razy wybierając obie strony. Ale jeśli chodzi o mnie to ja najpierw będę dobry, a potem zły, taką mam naturę.

Skrzat:

--- Cytat: zaj ---A ja chciałbym być neutralnym myśliwym :P Czy jest może w gothic 3 taka gildia?? Chętnie bym się do niej przyłączył :D Na pewno spróbuje grać jako czarny charakter. W końcu chce odkryć wszystkie sekrety tej gry :) Jednak narazie gram tym dobrym(bo łatwiej niż neutralnym nie ? :) )

--- Koniec cytatu ---

Z tego co wiem, mało osób myśli o przyłączeniu sie do Gońców leśnych, a ponoć mają swoją zbroje, osobną reputacje i bóstwo (Adanos) z inną magią. Byłaby to chyba jakaś neutralna frakcja wobec Orków i Rebeliantów, ale podobnie za neutralnych mozna uznać Asasynów    Wiec grupek do przyłączenia sie jest na szczeście kilka:

Orkowie - źli słudzy Beliara
Buntownicy - 'dobrzy' bóstwo Innos
Gońcy Lesni - średnio dobrzy?  Adanos
Asasyni - raczej po stronie złych Orków    ale jakie mają Bóstwo przewodnie?

Winfrid:

--- Cytat: Skrzat ---Z drugiej strony ciagłe wysługiwanie sie Orkom, przyprawia mnie o delikatny zawód, gdyby jeszcze owo 'rozpracowywanie miast' dało efekt w postacie pomocy buntowników w ich zdobywaniu. Niestety wiekszość graczy twierdzi ze odbija je samotnie -wiec uznaje ten fakt za niedopatrzenie fabuły. No chyba ze komuś udało sie nakłonić 'jaskiniowców' do rzetelnej współpracy?

--- Koniec cytatu ---

W każdym mieście masz szansę na pomoc buntowników/łowców/nomadów. Wszystko zależy od tego czy wiesz kogo i gdzie szukać oraz czy pospełniasz dla nich questy. Ja zawsze odbijałem miasta z pomocą i było dobrze jak orkowie rzucali się na jakiś niewolników zamiast na mnie :)

Eron:
Ja natomiast przejde gre najpierw jednym z ÂŁowców Orkow :D:D bardzo zafascynowala mnie ta kraina i moze byc dosc ciekawa no i jak wiemu rowniez pisze to przylacze sie do klanu mlota. A potem...potem moze assasynami nawet mi sie podobaja nic zobaczy sie jak zagram :D pozdro

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej