Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Błędy w grze

<< < (11/13) > >>

Ventas:
w Monterze nie ma Vareka  przy wejsciu do Okary pojawil sie nagle pelzacz i zabil straznika (drugiego udalo sie uratowac;]) nie wspominajac o tym,ze pekl mi CD (zle wywazony czy co?), ale gra sie bez problemu (nie liczac bugow:P)

xXsardasx:
Szkoda że jest tyle bagów w grze ja mam takie :D
-Jak ide do klasztoru magów ognia żeby pogdać z miltenem go nie ma znalazłem go przy vengardzie i teraz niewiem czy z nim  iśc czy co
- Mam zadanie żeby zdobyć rekomedacje 3 wytapiaczy wszystko fainie ale larsona nigdzie niema a jak grałem za 1 razem atakowały go szablozęby a teraz tam wogóle go nie i nici z kuci a czystei magicznej rudy
A poza tym są jeszcze takie drobne jak chciażby znikający teran taka biała powierzchnia czy cieniostwór w skale  :d

Than:
Ja  znalazłem buga w Cape Dun. Gdy spokojnie przechodziłam przez środek wioski nagle z nikąd  pojawił sie smok i mnie zaciachał.

XAR_DAS:
Mi  się czasem  włącza  WHERE IS  THE GURU  ?    Nie  wiem  no to muszę  grę  wyłączać  a przecież  jak się  nie  zrobi  save   to  trzeba  grać  od nowa.  Albo  to  że  czasem  pojawiają   się  białe  pasy  .  Czasem  też się  zdarza  że   Bezio wchodzi  nogą  w  głaz  i nie można  się wydostać  (chyba że kodem ) . Czasem   zwierzaki  przebiegają  przez skały  a czasem  i postacie  .  O!  Jest jeszcze coś  czasem  zdarzami się   że  wszystkie  potwory  mimo  że obok  nich  przechodzę  nic mi nie   robią  .  A przecież   poszedłem  z  tym  do trolla   i  troll  nawet  mnie  nie  dotknął  . Orkowie  też  mnie nie chcieli bić . To tyle .

Metfan:
A mi się przytrafia regularnie dość irytujący bug. Ide sobie gdzieś np. krąże po okolicach Geldern, potem wracam w kierunku miasta lub jakimś innym i pojawia się białe tło i jeśli na nie się wejdzie i idzie dalej to rozszerza się. A po wciśnięciu alt (skok) bezimienny płynie w powietrzu  
Jest na to jakaś rada? Bo mam już dość wczytywania lub resetowania gry.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej