Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Błędy w grze
Ventas:
w Monterze nie ma Vareka przy wejsciu do Okary pojawil sie nagle pelzacz i zabil straznika (drugiego udalo sie uratowac;]) nie wspominajac o tym,ze pekl mi CD (zle wywazony czy co?), ale gra sie bez problemu (nie liczac bugow:P)
xXsardasx:
Szkoda że jest tyle bagów w grze ja mam takie :D
-Jak ide do klasztoru magów ognia żeby pogdać z miltenem go nie ma znalazłem go przy vengardzie i teraz niewiem czy z nim iśc czy co
- Mam zadanie żeby zdobyć rekomedacje 3 wytapiaczy wszystko fainie ale larsona nigdzie niema a jak grałem za 1 razem atakowały go szablozęby a teraz tam wogóle go nie i nici z kuci a czystei magicznej rudy
A poza tym są jeszcze takie drobne jak chciażby znikający teran taka biała powierzchnia czy cieniostwór w skale :d
Than:
Ja znalazłem buga w Cape Dun. Gdy spokojnie przechodziłam przez środek wioski nagle z nikąd pojawił sie smok i mnie zaciachał.
XAR_DAS:
Mi się czasem włącza WHERE IS THE GURU ? Nie wiem no to muszę grę wyłączać a przecież jak się nie zrobi save to trzeba grać od nowa. Albo to że czasem pojawiają się białe pasy . Czasem też się zdarza że Bezio wchodzi nogą w głaz i nie można się wydostać (chyba że kodem ) . Czasem zwierzaki przebiegają przez skały a czasem i postacie . O! Jest jeszcze coś czasem zdarzami się że wszystkie potwory mimo że obok nich przechodzę nic mi nie robią . A przecież poszedłem z tym do trolla i troll nawet mnie nie dotknął . Orkowie też mnie nie chcieli bić . To tyle .
Metfan:
A mi się przytrafia regularnie dość irytujący bug. Ide sobie gdzieś np. krąże po okolicach Geldern, potem wracam w kierunku miasta lub jakimś innym i pojawia się białe tło i jeśli na nie się wejdzie i idzie dalej to rozszerza się. A po wciśnięciu alt (skok) bezimienny płynie w powietrzu
Jest na to jakaś rada? Bo mam już dość wczytywania lub resetowania gry.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej