Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Błędy w grze

<< < (10/13) > >>

Czytelnik:
Czasami jak rozpocznę nową grę za nic nie mogę znaleźć ważnych przedmiotów czy npc'ów związanych z fabułą... Raz w Cape Dun znikły mi wszystkie przedmioty z poza skrzyń.... (skrzynie urkrassa, kamień teleportacyjny, kielichy, łopaty ogółem wszystko)... Innym razem w monterze nie było kilku gladiatorów i Ashtona...

Rapeed:
Pojawił się nowy Patch Fanowski, który poprawia wiele drobnych BUG'ów w grze G3. Patch dostępny jest TUTAJ. Gdyby po instalacji patch'a w wersji 1.4 zniknęły napisy w menu gry, ściągnijcie sobie "Community Patch 1.3.1 - Polska Latka[/color]" i wypakowując plik zmieńcie mu rozszeżenie na *.p01 (lub kolejny numer).

Paladin666:
Hehe niema to jak pożądny babol w Gothicu   Gram niedługo jestem dopiero w Okarze ale sie juz tego troche nazbierało :

1.W misji gdzie mamy iść z Cyrusem zabić Ortege wszedłem z Cyrusem do jaskini odwracam sie patrze a tego lola niema,a jeszcze 10sec temu go widzialem (znalazlem go po misji jak biegł do mnie z Cape Dun)
2. Znikające szkielety czyli walcze z lewitującym sobie mieczykiem
3.W tym duzym obozie bandytow między Cape Dun a Monterą wchodze do jaskini wybić reszte bandziorów a oni co robią ? Wchodzą sobie bezczelnie na moich oczach w ściane i już nie wracają
4.Ide raz do Montery wchodze przez brame a miasta niema ! wszystko niebieskie niema domów a NPC sobie latają w powietrzu jakby nigdy nic :D
5.Mason dowódca jednej z grup buntownikow wokół Montery po rozmowie ze mną poszedł sobie tak poprostu na farme Dennisa i zaczoł wszystkich atakować
6.Wchodze do jaskini pełnej goblinów i ogrów a oni sobie stoją i sie na mnie patrzą jak im z łuku heady strzelam
7. Mój ulubiony bug czyli wyjmuje łuk mam 300 strzał chce strzelać a Bezi sie bezczelnie pyta "Jak?" LOL

Isentor:

--- Cytat: Rapeed ---Pojawił się nowy Patch Fanowski, który poprawia wiele drobnych BUG'ów w grze G3. Patch dostępny jest TUTAJ. Gdyby po instalacji patch'a w wersji 1.4 zniknęły napisy w menu gry, ściągnijcie sobie "Community Patch 1.3.1 - Polska Latka[/color]" i wypakowując plik zmieńcie mu rozszeżenie na *.p01 (lub kolejny numer).

--- Koniec cytatu ---
Eee lol ? Napisy po instalce 1.4 ci nie znikną, ponieważ przystosowano ją do polskiej wersji tzn. nie instalują się niemieckie dialogi. W patchu 1.3.1 jeszcze tego nie zrobiono więc po jakimś czasie została wydana polska łatka podmieniająca plik odpowiedzialny za dialogi.

teken_f:
u mnie np. zniknął ten najwyzszy z magow ognia (nie pamietam nazwy), Jak otwozylem swiatynie mora sul, to jest potem zadanie u tego maga wody (nie pamietam imienia:P) zeby zabi 5 przywódców ozywiencow i on mowi zebym podążał za nim, a on na pierwszym zakręcie przy wyjsciu w jakini znika w scianie :F Tak samo mialem ze szkieletami w świątyniach, biłem je, dochodziły do ściany i znikaly, musialem sie cofac zeby wyszly :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej