Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Błędy w grze

(1/13) > >>

Soltys:
Chciałbym abyście pisali tutaj wszystko o znalezionych przez Was błędach w grze. Czasem dobrze się podzielić tym z innymi, możliwe iż to nie którym pomoże.  

Ja znalazłem takie błędy: Latające drzewa koło orkowej wioski Silden, przelatujące strzały przez zębacze, dziki atakujące przez skałę (stałem 10m nad nimi), no i Bizony które wchodzą w skałę.

Jaro:
Najbardziej zdenerwował mnie bug w jaskini niejakiego Ortegi

Wlazłem do jaskini - wyrżnąłem wszystkich bandytów - Ortega cwaniaczek wbiegł w ścianę i tyle go widziałem
I pięknie jeden quest w plecy - a ja byłem głupi i myślałem że przez quick save sobie ułatwię....
a teraz za każdym wczytaniem Ortega wbiega w scianę/ścianę i nic na to nie mogę poradzić

szlag by te bugi................

Ortografia - DODO

NPC:
błędy wypatrzone przeze mnie to:
1. białe pasy na ekranie pojawiające się z nikąd/znikąd podczas wędrówki
2. prześwitywanie słońca  prze ziemię w nocy (efekt rozszczepienia światła przez teren)
3. podczas nieustawionego bloomu, pas nad horyzontem, w którym rozlewa się niebo w dół tworzy się lustro nieba :/

Ortografia - DODO

Tony997:
No niestety mimo, iz/iż dostepna/dostępna obecnie wersja jest wolna od wielu bugow/bugów nadal sie/się z nimi spotykam. Jak chocby/choćby przenikajace/przenikające przez murki potworki, niedostepne/niedostępne zyly/żyły rud (nie mozna/można sie/się dostac/dostać bo np kamyczek blokuje) albo tez quest z eskorta Rufusa w ktorej/której to moj/mój Rufus znika ot tak sobie na moich oczach w srodku/środku lasu. :[
Moge/mogę tylko zgadywac/zgadywać ze to nie koniec :]

Ortografia - DODO

Lord_Daro:
Bugow jest tyle za szkoda marnowac klawiszy na mojej klawiaturze ;) Oprocz latajacych drzew i wnikania zwierzat/postaci w inne obiekty (to chyba zmora wszystkich czesci Gothica) to czasami znika mi czesc kontynentu !!! Dochodzisz do jakiegos miejsca a potem tylko pustka... biala plama z cieniami wzgorz i drzew... Na szczescie po wczytaniu znowu wszystko gra... Poza tym w polskiej wersji nie zostaly nagrane wszystkie dialogi: Bezimienny wymachuje rekoma a glosu nie slychac... Nie wiem czy to bug ale mi np. nie pokazuje sie nazwa kufra z arcytrudnym zamkiem... tylko zwykly i metalowy... A tak poza gra to na mapie ktora sie dostawalo z oryginalnym egzemplarzem gry jest zle zaznaczona miejscowosc Trelis. Wstyd CDP! I to ma byc "profesjonalna polska wersja jezykowa" ?!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej