Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Błędy w grze

<< < (9/13) > >>

Rodney164:
Mnie wkurzają rzeczy następujące:
- niekiedy potwory przenikają przez przedmioty;
- niektóre postacie zawieszają się albo giną mi w podróży (głównie wtedy gdy mam je gdzieś zaprowadzić lub zwyczajnie są w mojej grupie np: jeden z asasynów zgubił mi się koło Barakeshu ,a znalazłem go koło Lago na urwisku gdy polowałem na topielce);
- często zdarza mi się nie otrzymywać misji oraz dialogów w czasie rozgrywki;
- grafika zaczyna wariować np: gdy popatrzę w niebo na niebie pojawiają się jakieś czerwone kwadraciki.
Ale to nie koniec , bo w moim gothicku   nie można wytwarzać trucizn. Nie dość, że w ostatniej chwili usunęli kopanie z wyskoku i nie wprowadzili nurkowania do nowej gry to jeszcze mam sobie odpuścić kolejne możliwości tej gry.   Jeżeli ktoś może mi pomóc to proszę napisać porady na forum lub na mój numer gg : [/b]3192348

By rozwiązać sporą część problemów kolegów z tego fora proponuje podnieść grę do wersij 1.12.

Z góry dziękuję .

Elrond15:
Ja tam znalazłem kilka bardzo zabawnych błędów:

1. W czasie wyzwalania Isthar w tunelu pod miastem mogłem strzelać przez sufit do asasynów (pomogło mi to trochę).
2. Gdy się teleportuję to np. orkowie, którzy stoją gdzieś blisko stoją na baczność broń wisi w powietrzu a potem orkowie znikają jest sama broń i się wszystko kończy (czyt. jest już normalnie).
3. Po teleportacji z Nordmaru w Reddock padał śnieg.
4. Kilka strzał przeleciało przez łepetynę Zubenowi.

Jest tych bugów więcej, ale mi się pisać nie chce ;-)

Kotek Mientusek:
A  ja nie mam aż tylu błedów jedyny jaki spotkałem na swojej drodze to npc ktury mnie prowadził lub szedł za mnom nagle wpadał na przeszkode odbijał się od niej i otchodzil pare kroków do tyłu pużniej robił 2 podejście i znuw odbijał się od tej samej przeszkody i dak w kółko przytrafiło mi sie to 2 tygodnie temu i jak przechodze obok tego miejsca on nadal tam sie odbija i odbija :)

PLShayloPL:
Mnie najbardziej wkurzał jeden BUG ten z Rhobarem i Xardasem że jak Rhobarowi powiedziałem co planuje Xardas to powiedział beziu tylko jedno zdanie i koniec  .Tak samo było z Xardasem jak dałem mu czy to było że mam nieważne ale jak to zrobiłem to tylko mogłem powiedizeć o jednej rzeczy i musiałe mgrać od nowa zarówno tak samo z Rhobarem

maxym:
Mi nie pojawia się nazwa arcytrudnych skrzyń.
Buntownik z Montery którego trzeba eskortować do Okary znika w połowie drogi

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej