Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Błędy w grze

<< < (8/13) > >>

Rakbar Nasard:
Bugi jest ich od groma w grze podam te które mi podczas grania utrudniały. W Monterze nie było worków z przenicą oraz mleka w zagrodzie ( podczas wykonywania misji), pojawienie sie dwóch OGRÓW w Cape Dum wszystkich wybili w mieście co za pech, brak terenu pod nogami ( ide do Mora Sul a tu z nikąd nie ma ziemi jakie było moje ździwienie a jakie złości z popsutego savu  .  To tyle mało ich bo miałem farta inni to mają ich od cholery i więcej  .

Celeb:
Nie uznaje tego zbytnio za BUGa ,ale niepotrzebnie jest robić nowy temat na ten problem.Otóż w grze makm dziwne żółte napisy ,co wnerwiające są [jedyne dobre jest to ,że jest napis "FIGHT" kiedy jest zwierze ,nawet ukryte xD].Otóż tutaj macie te tajemnicze napisy:

http://img101.imageshack.us/img101/587/dziwnenapisydt0.jpg

Jeśli temat był to sory ,ale przeglądać 15 stron i czekać na odpowiedź :/?Już wolę zreinstalować gothica.
Proszę o szybką odpowiedź ^^

EDIT:Sprawdzałem wszystkie guziki i ustawienia...nic :(

Isentor:

--- Cytat: Celeb ---Jeśli temat był to sory ,ale przeglądać 15 stron i czekać na odpowiedź :/?Już wolę zreinstalować gothica.
Proszę o szybką odpowiedź ^^

--- Koniec cytatu ---
Ja wiem, że trudno wejść tutaj ale czasem wypadałoby to zrobić tym bardziej jeżeli temat był już tyle razy klepany...

- Temat, w którym chyba wyjaśniono wszystko całkowicie...
- A gdyby nie to tutaj poczytaj...

Celeb:
Sorry ,że nie czytnąłem ,ale później się skusiłem I NIC NIE JEST WYJAÂŚNIONE.Są napisane tylko jakieś "wciśnij CTRL +" lub jakiś guzik wcisnąć.NIC nie zadziałało.Po kolejne w 1 jest by ZREINSTALOWAÆ GRE [nie chce reinstalować].A w 2 nic nie zauważyłem.Przeszukałem inne strony i niech każdy wie:

BY WYÂŁÂĄCZYÆ NAPISY TRZA KLIKN¡Æ "PAUSE BREAK".[sprawdziłem i zadziałało]

Jeśli obraziłem to sorry ,ale wyjaśnień tam nie było ,prócz reinstalki.

Isentor:

--- Cytat: Celeb ---Jeśli obraziłem to sorry ,ale wyjaśnień tam nie było ,prócz reinstalki.

--- Koniec cytatu ---
Jak wspomniałeś reinstalka...

--- Cytat: Niszczyciel ---proponuje Ctrl + S u mnie zadziałało pozdrawiam    

--- Koniec cytatu ---
U niego zadziałało...

--- Cytat: Elrond ---Radziłbym ci też zrobić coś takiego, poprostu zacznij klikać wszystkimi przyciskami aż napisy znikną.

--- Koniec cytatu ---
Jeżeli nie jest to dla ciebie oczywiste rozwiązane to dziwnie myślisz...a "Pause Break" to też klawisz na klawiaturze...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej