Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Błędy w grze
MattiR:
Mnie najbardziej wkurza jak miasto mi znika tuż przed nosem
lub raz idę, idę i nagle wchodzę na barierę otaczającą Vengard i nic mi nie jest a nawet na kodzie się ginie jak się tej bariery dotknie
Maksous:
Bugi:
1. raz wale w orka i ginie po trzech ciosach a raz po jednym.
2. Nie można zrobić miecz mistrzowskiego (brak drugiej katany)
3. nie można nauczyć się umiejętnosci ulepszania zbroji.
4. częste wchodzenie wrogów w ściane.
5. hmmm ja na 40 lvl mam problem z gromadą wilków, czyż to nie dziwne?? Orci ciepie po 20 a z pięcioma wilkami na raz nie daje sobie rady.
6. "znikanie" postaci i npc
7. Z paskami miałem dawno problem ale sobie z nim poradziłem.
8. Niewidzialna ściana - może i to nie bug ale mogli dać jakiś filmik
9. mój kuzyn ma full wypas kompa a i tak sobie nie daje rady z wczytywaniem terenu - moim zdaniem to błąd silnika gry.
10. nie ma ataku z wyskoku.
Może i gothic 3 dostał nagrode najbardziej zabugowionej gry roku ale (żeczywiście tak jest) to i tak wpaniała gra.
Respev:
adamico, bugi, które wymieniłeś, łata najnowszy patch, więc wypisywanie usuniętych błędów jest bez sensu.
a-kojak:
ja spotkałem się z takim błędem, chcąc nauczyć się warzenia trucizn na pustyni: u alchemika w Ben Erai i u ogrodnika w Lago - klikałem naucz, wyświetlał się napis że nauczono a ta opcja nadal tam była i mogłem ją wybierać non stop a punkty doświadczenia mi nie ubywała (nie zauważyłem czy kasy ubywało).
inny, gdy odprowadzałem niewolników z Ben Erai do kopalni w Lago, kazałem wychudzonemy uciekać z kopalni, on powiedział ok i łaził dalej za mną i mogłem go traktować tak, jak sojusznika (kazać czekać, dać miksturę) ale tylko raz, jak kazałem mu czekać to oczywiście czekał ale jak ponownie do niego zagadałem to już tylko pozostała opcja czekaj.
Adanos7:
Na pustyni na płn. od Ishtar spotkałem maga wody (chyba Nefariusa). Podążyliśmy do jakiejś jaskini i zrobiliśmy to co trzeba, a on po zakończeniu questu nadal za mną podążał.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej