Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ścieżka i Profesja
Wrath:
Ja na samym początku grania w Gothica wybierałem ścieżkę walki ale potem przerzuciłem się na magie gdyż jest silna i razi wrogów jak diabli. A jak ma się w Gothicu runę ÂŚwięty promień (chyba tak to się pisało nie wiem dawno nie grałem) to klękajcie narody
Darken:
Moja ulubiona profesia to Nekromanta
Potężne czary i czarna toga to znak Nekromanty
Wolę krzywdzić ludzi niż ich ratować a w dodatku Nekromanta nie musi się męczyć wystarczy że wezwie parę demonów i po kłopocie
Visor:
Ja zwykle wybieram ścieżkę walki. Interesuję sie trochę bronią białą i do tego miecze i topory w Gothicu się ładnie prezentują. Oczywiście miecz ma swoją wady w stosunku do magi bo nie da się na dystans zadawać takich obrażeń jak magią ale za to łatwiej się walczy w zwarciu.
A ulubiona gildia to ÂŁowca Smoków. Lubię ich za możliwość wykucia naprawdę potężnych broni oraz najwytrzymalsze na ataki smoków zbroje.
WaldeK:
Ja tam zawsze wolałem ścieżkę walki i profesję paladyna. Fajnie jest sie wybrać w zbroi paladyna i z jakimś dobrym mieczem dwuręcznym na małe polowanie :)
Proszę następnym razem bardziej przyłożyć się do wypowiedzi. [Arthas]
Celeb:
Hmmm...Tutaj miałem różnie.W GI miałem ÂŚCIEÂŻKE POÂŚREDNIÂĄ bo miałem duuuużo cech NAJEMNIKA i 6 kręgów magii od MAGĂW WODY ;].W GII zdecydowanie wolę ÂŚCIEÂŻKĂ WALKI jako ÂŁOWCA SMOKĂW.Ale ogólnie bardziej wolę ścieżke walki [łowcą smoków ,lub najemnikiem] ,bo fajnie jest siekać dużym mieczykiem ,zabijać z zaskoczenia z łuku/kuszy lub podrzynać gardło zeskakując z drzewka czy czegoś tam xD
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej