Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ścieżka i Profesja
Isentor:
ÂŚcieżka Walki:
G1= Szkodnik, Najemnik, Cie, Strażnik
G2= Strażnik Miejski, Nejemnik, ÂŁowca Smoków
ÂŚcieżka Pośrednia:
G1= Nowicjusz, Strażnik ÂŚwiątynny
G2= Paladyn
ÂŚcieżka Magii:
G1= Mag Ognia, Mag Wody, Nekromanta
G2= Nowicjusz, Mag Ognia
Każdy podaje swoją ulubioną profesję oraz ścieżkę walki, jaką zazwyczaj podąża.
____________________________________________________________________________________________
Moją ulubioną ścieżką jest ścieżka magii. Lubie wszystko co magiczne zawsze gram potężnymi magami. Kocham władać czarami, mieć kontrole nad żywiołami. Lubię być potężny.
A co do profesji to jest nią Nekromanta. Lubie mroczne i potężne czary do tego zawsze fascynowała mnie nekromantacja. Z resztą nekromanta nie ima i nie boi się niczego tak jak ja.
Semaj:
Mimo, że dąże scieżką pośrednią to moją ulubioną profesją jest Szkodnik. :]
Uwielbiam "cichą" eksterminacje przeciwników, za pomocą Sztyletu bądź Krótkiego Ostrza. Do tego lubię użyć magii, np. Jakieś zwoje lub runy nie wymagające kręgów.
A co do Szkodnika to myślę, że on najbardziej oddaje mój charakter . Jako Szkodnik walczę bronią jednoręczną oraz używam zwoi.
IsentoR - > Jeżeli niczego się nie boisz, widać, że nie oglądałeś wczorajszego meczu...
Mój brat go oglądał więc trochę widziałem, i byłem za Ekwadorem od początku. No i wygrał. :D
- IsentoR
Ty proroku wstrętny xD
Terranik:
Moją ulubioną scieżką jest scieżka walki :P, zawsze wolałem porządny miecz niz jakies tam czary :)
a co do profesji to ofcours łowca smoków ^^ zawsze wolałem byc po stronie lee niz strazników no i ÂŁS mają zajefajny miecz :)
Robin:
Ja gram ścieżką pośrednią (G1) czyli nowicjuszem i strażnikiem światynnym (- za to że bezi ma swoje "pierwsze" ubranie jak zakłada zlekką zbroję strażnika świątynnego głupio wygląda :/). Fajnie jest "pociachać" sobie mieczem ale też od czasu d czasu komuś z uderzenia wiatru "przytegować" A w Gothic 2 gram najczęściej... też scieżką pośrednią ^^ paladynem. Ma fajne zbroje, runy i wogóle fajne jest.
A co do mojej ulubionej profesji to najbardziej lubie... nowicjusza bractwa :). Fajna ma tą kieckę (a jeżeli jeszcze sie ściągnie postać do Gothica która ma łysy czerep i brak koszuli to cud miód i orzeszki).
Insiderth:
Ja zawsze podążam ÂŚcieżką Walki. W G1 to jest Szkodnik a później Najemnik. A w G2 to jest Najemnik a później ÂŁowca Smoków. Uwielbiam walke długim i krótkim ostrzem broni białej. Nie bardzo lubie urzywać łuków albo kusz ponieważ aby celnie trafiać trzeba się durzo uczyć np. korzystania z łuków i kusz. A ja wole uczyć się posługiwania mieczem ponieważ jeśli nawet jesteś zielony to cały czas trafiasza ale zadajesz mało obrażeni. Gdy nauczysz się walki wybranym rodzajem broni w moim przypadku broni jednoręcznej to zadajesz wtedy durzo obrażeń ale to także zależy od broni którą posiadasz.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej