Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ścieżka i Profesja

(1/21) > >>

Isentor:
ÂŚcieżka Walki:
                    G1= Szkodnik, Najemnik, Cie, Strażnik
                    G2= Strażnik Miejski, Nejemnik, ÂŁowca Smoków

ÂŚcieżka Pośrednia:
                    G1= Nowicjusz, Strażnik ÂŚwiątynny
                    G2= Paladyn

ÂŚcieżka Magii:
                    G1= Mag Ognia, Mag Wody, Nekromanta
                    G2= Nowicjusz, Mag Ognia

Każdy podaje swoją ulubioną profesję oraz ścieżkę walki, jaką zazwyczaj podąża.

____________________________________________________________________________________________

Moją ulubioną ścieżką jest ścieżka magii. Lubie wszystko co magiczne zawsze gram potężnymi magami. Kocham władać czarami, mieć kontrole nad żywiołami. Lubię być potężny.  

A co do profesji to jest nią Nekromanta. Lubie mroczne i potężne czary do tego zawsze fascynowała mnie nekromantacja. Z resztą nekromanta nie ima i nie boi się niczego tak jak ja.  

Semaj:
Mimo, że dąże scieżką pośrednią to moją ulubioną profesją jest Szkodnik. :]

Uwielbiam "cichą" eksterminacje przeciwników, za pomocą Sztyletu bądź Krótkiego Ostrza. Do tego lubię użyć magii, np. Jakieś zwoje lub runy nie wymagające kręgów.

A co do Szkodnika to myślę, że on najbardziej oddaje mój charakter   . Jako Szkodnik walczę bronią jednoręczną oraz używam zwoi.

IsentoR - > Jeżeli niczego się nie boisz, widać, że nie oglądałeś wczorajszego meczu...
Mój brat go oglądał więc trochę widziałem, i byłem za Ekwadorem od początku. No i wygrał. :D
- IsentoR
Ty proroku wstrętny xD

Terranik:
Moją ulubioną scieżką jest scieżka walki :P, zawsze wolałem porządny miecz niz jakies tam czary :)

a co do profesji to ofcours łowca smoków ^^ zawsze wolałem byc po stronie lee niz strazników no i ÂŁS mają zajefajny miecz :)

Robin:
Ja gram ścieżką pośrednią (G1) czyli nowicjuszem i strażnikiem światynnym (- za to że bezi ma swoje "pierwsze" ubranie jak zakłada zlekką zbroję strażnika świątynnego głupio wygląda :/). Fajnie jest "pociachać" sobie mieczem ale też od czasu d czasu komuś z uderzenia wiatru "przytegować" A w Gothic 2 gram najczęściej... też scieżką pośrednią ^^ paladynem. Ma fajne zbroje, runy i wogóle fajne jest.

A co do mojej ulubionej profesji to najbardziej lubie... nowicjusza bractwa :). Fajna ma tą kieckę (a jeżeli jeszcze sie ściągnie postać do Gothica która ma łysy czerep i brak koszuli to cud miód i orzeszki).

Insiderth:
Ja zawsze podążam ÂŚcieżką Walki. W G1 to jest Szkodnik a później Najemnik. A w G2 to jest Najemnik a później ÂŁowca Smoków. Uwielbiam walke długim i krótkim ostrzem broni białej. Nie bardzo lubie urzywać łuków albo kusz ponieważ aby celnie trafiać trzeba się durzo uczyć np. korzystania z łuków i kusz. A ja wole uczyć się posługiwania mieczem ponieważ jeśli nawet jesteś zielony to cały czas trafiasza ale zadajesz mało obrażeni. Gdy nauczysz się walki wybranym rodzajem broni w moim przypadku broni jednoręcznej to zadajesz wtedy durzo obrażeń ale to także zależy od broni którą posiadasz.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej