Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ścieżka i Profesja

<< < (8/21) > >>

Akil:
Ja wybrałem Nekromantę. Dlaczego? Bo w każdej części gry, już pod koniec zarzynam wszystkich niepotrzebnych. No i używam kodów. Biorę w dwójce szmatę nekromanty i biorę "nekromanckie zaklęcia" Magów Ognia, takie jak tchnienie śmierci i mroczną armię(czy jakoś tak) i jestem niepokonany!

Rakbar Nasard:
Ja wybierałem ścieszke magii a najczęściej Magów Wody bo ich bardzo lubiłem lubie ich magie i artefakty. Mag Wody jest świetny, ma faine szaty i wogóle jest najlepszy. Dlatego ci którzy nie grali Magiem Wody to gorąco zachęcam  .

Kurgan:
Ja wybieram ścieżkę walki ponieważ w gothicu najfajniej sie walczy wręcz szczegolnie jakąś wielką bronią dwureczną   A najlepsza według mnie profesja to ÂŁowca Smoków ponieważ nikomu nie podlega i robi co chce.

Hagen13:
Ja zawsze w Gothikach podążam ścieżką wojownika.Lubię po prostu przywalić orkowi wielkim toporem na początek dnia   .Często gdy przechodzę Gothic,dołączam do najemników,bo to ludzie,którzy walczą o swoje.Fakt,że banda Syliwa z farmy Onara to odpowiedniki współczesnych dresiarzy,ale ludzie Lee są w porządku.Nie lubię grać magiem,ponieważ nie ciągnie mnie za bardzo do magii,obwisłych szat i ksiąg w klasztorze itp.Wolę grać postawnym wojownikiem,w wytrzymałej zbroi i z wielkim toporem na plecach

PS:Nie tylko w Gothicu gram wojownikiem,ja tak gram w każdej grze RPG.

Amras:
Ja wybrałem ścieżkę pośrednią ponieważ w walce lubie używać broni ręcznej jak i magii.Bo lubie atakować z bliska jak i z dystansu.

W G1 wybrałem ścieżkę maga ognia-mają dobre czary potrzebne do pokonania niektórych potworów oraz uczą magicznych kręgów.
W G2 też wybieram ścieżkę maga ognia lub paladyna(bo paladyn też używa czarów

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej