Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ścieżka i Profesja

<< < (4/21) > >>

Nemek:
Na pierwszym miejscu jest oczywiście magia i mag ognia. Ehhh długo by opowiadać. Magia to jest to coś co pozwala mi sie oderwać od ziemi  . Te efekty specjalne...

Arkhan:
W Gothic I przeważnie wybierałem sciężke Magii a tym samym przyłaczenie sie do Kręgu Ognia, Kręgu Wody i zostanie Nekromantą. Czyli zostawałem magiem 3 żywiołów. Wszystko co ziemskie jest pod nami, mamy siłę uczynić ziemie i ludzi sobie podwładnymi :D.

W Gothic II jak i NK wybierałem najczęsciej ÂŁowce Smoków. ÂŁowca to rewelacyjna mieszanka wojownika-barbarzyńcy.
Czyli droge miecza. ÂŁowcy są dla mnie silniejszi od paladynów ;].

Ogółem : Dla mnie ścieżka Magii i Miecza sie pokrywa. Jednakże wole magie może z lenistwa  

Z wyrazami szacunku XD

Metztli:
Niema nic przyjemnieszego niż patrzeć jak nasz wróg płonie i zmienia się w popiół.... Dlatego wybrałam ścieżkę magii, czary są dla mnie wspaniałe... może dlatego że w naszym świecie są nie osiągalne?
A ulubiona profesja? Oczywiście że nekromanta... sama nazwa wzbudza w ludziach strach... Są potężni i mroczni...

Jasio:
Ja grałem chyba wszystkimi postaciami w grze. Jak miałem ochotę posiekać wroga to grałem typowym wojownikiem, jak chciałem zobaczyć jak się pali przeciwnik to grałem magiem.

momo:
Tak naprawdę ścieżki konkretnej zwykle nie wybieram chciaż pewnie była by to ścieżka walki, a konkretnie łuk. Zazwyczaj staram się łączyć wszystkie ścieżki poprzez choćby zwoje, ale wszystko się przydaje i w miarę możliwości trzeba to wykorzystać.

Jeśli chodzi o profesje to lubie najemników, pod warunkiem, że są to najemnicy Lee, którzy zawsze trzymają się razem, a mimo to mają tyle swobody, że mogą podróżować i pracować za pieniądze.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej