Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ścieżka i Profesja

<< < (3/21) > >>

Itrogash:
Moją ulubioną ścieżką jest ścieżka Magii. Magia zawsze mnie pociągała, uwielbiam to uczucie, że jest się potężnym i nawet żywioły ustępują nam i tylko czekają na nasze rozkazy. Poza tym magowie zazwyczaj mają władzę i trzeba się z nimi liczyć. Nikt im nie podskoczy, jeśli nie chce skończyć rozsmarowany po ziemi.

Ci do profesji to jest nią bez wątpienia Mag Ognia. I w G1 i w G2 są jednymi z najpotężniejszych ludzi i każdy człowiek liczy się z nimi i szanuje ich. Poza tym lubię stać po stronie Innosa.

Pozdro  .

Thorus93:
Przeszedlem wiele razy każdą część gry ale zazwyczaj byłem najemnikiem.Zawsze lubiłem w Gothic 1 wracać z łowów do tej wielkiej jaskini  A w Gothic 2 wrócić do Onara po zapłate  Zresztom/Zresztą w Gildi Najemników jest Gorn moja ulubiona postac  

Pozdro for all    

Ret Sam:
Najbardziej lubię profesję...Tu się długo zastanowiałem nad Magiem Wody a Strażnikiem jednak wybrałem
strażników z powodu że maja dobre zbroje,miecze i dobrze rozwinięte umiejętności.

Moją ulubioną ścieżką jest ścieżka wojownika.Lubię walczyć magią ale walka mieczem bardziej przypadła
mi do gustu.

Casano:
Ja od kiedy gram w Gothica, podązałem,(grając pierwszy raz), zawsze ścieżką walki. Uwielbiam władanie mieczami. To mnie kręci. Niewyobrażam, sobie wybranie innej ścieżki, grając pierwszy raz w którą kolwiek część.

Co do profesji, to wybieram oczywiście Paladyn, wyjaśnienie powyżej.

Bezimienny22:
Moją ulubiona profesja jest Paladyn a ścieżką którą podążam jest walka chociaż czasem uzywam magii ale wolę starcie bezposrednie daje więcej satysfakcji ;))

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej