Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ścieżka i Profesja
Garret:
Moją ulubioną ścieżką, jest ścieżka pośrednia. Uwielbiam stawać się "Mrocznym Paladynem", chodzić i mordować niewinnych, niszczyć miasta,farmy i osady. Moją ulubioną bronią jest broń jednoręczna. Często też lubie pościągać stworki z kuszy. Magii palladyńskiej rzadko kiedy używam. Jedyną runą którą biore jest runa mniejszego leczenia. Moglibyście powiedzieć: Czemu gram Palem a nie ÂŁ.S, bo to do nich by to bardziej pasowało? Po prostu bardziej lubie Palków. Mają świetne zbroje i wogóle. A co do ÂŁ.S., to raczej za nimi nie przepadam. Nie podobają mi się główni ich zbroje. Bezi wygląda fajnie tylko w lekkiej zbroji ÂŁ.S.
Z poważaniem
Garret
Brodzio:
Najbardzej lubię nawalankę mieczem, ale zawsze łączę ją ze zwojami albo kuszą - liczy się fszechstronność
Nefarius:
Ja zazwyczaj używam magii, w GI zazwyczaj (nie zawsze) przyłanczam się do Nowego Obozu, aby zostać magiem Wody, co prawda itak na koniec zostaje się Nekromantą, ale jednak ... W GII przyłanczałem się do Klasztoru magów Ognia, ale itak biegałem w stroju Vatrasa jak juz grałem na kodach, a jak bez kodów no to zwykłą szte maga, a potem arcy maga, nieukrywam ze grałem na kodach, ale po przejsciu bez kodów. Najlepiej gra mi się magią ponieważ zadaje spore obrażenia na dość duże odległości.
pozdrawiam
Daedagor:
Moją ulubioną ścieżką jest ścieżka pośrednia a profesja Paladyn. Dlatego że jak się gra Paladynem to można walic z miecza albo topora (co kto lubi) i też z magi. Może runy Paladyna nie są aż tak potężne jak magów ognia lub czarów Beliara lub Adanosa ale sa nawet dobre. Moja drugą ulubioną ścieżka jest walka i profesją ÂŁowca Smoków. Taką mam dewizę.
MeGorT:
Oczywiscie Najemnik.Jestem bardzo związany z ta rangą.Droga walki, gdyż jest o wiele trudniejsza od magii i ciekawsza.Ewentualnie pasuje pasuje mi ranga ÂŁowcy Smoków.
G1-Szkodnik,Najemnik;Mag Ognia
G2-Najemnik,ÂŁowca Smoków;Strażnik,Paladyn
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej