Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ścieżka i Profesja

<< < (2/21) > >>

DeadFish:
Moją ulubioną ścieżką jest ścieżka walki, uwielbiam miecze jednoręczne oraz łuki, czyli stawiam na szybkość działania. Gdy nie chcę mieć problemów z przechodzeniem gry to biorę maga, lecz dużo większa jest satysfakcja z urżnięcia kogoś/czegoś za pomocą miecza, niż na odległość czarami.

MenThor:
Ja wybrałem ścierzkę pośrednią i Strażnika ÂŚwiątynnego. Wiadomo, że tam magia i walka bronią 2h się łączą ze sobą tak jak u pali. Bardzo lubię tą gildie gdyż to była moja pierwsza jaką zagrałem w gothica. ÂŚcieżkę pośrednią zawsze mam w każdej gildii, bo czasem magia się przydaje.

Devristus Morii:
Moją ulubioną ścieżką jest ÂŚcieżka Magii , a ulubioną profesją jest Nekromanta, dlaczego??
Ponieważ lubie czaru i magie , a zwłaszcza czary nekrmonackie np.
G1-Fala śmierci Uriziela
G2-Armia Ciemności
G2NK-Krzyk Umarłych

Matius:
Ja, jako zaprzysiężony Wojownki oczywiście wybrałem ścieżkę walki. Zawsze jak nie mam do dyspozycji dwóch broni na raz to biorę się za dwuręczniaki.

A co do klasy, to głosowałem na Najemnika, ponieważ nie wiem czemu ale ich zbroja w G2 podoba mi się najbardziej. Jest prosta i po ogólnie fajowa. Ale miałem zamiar zaznaczyć dwie profesje, a mianowicie Najemnik i ÂŁowca Smoków bo obaj są genialni, silni i wogule fajowi!, tyle że zbroja Najemnika bardziej mi się podoba, a jak mogę tylko jedną możliwość zaznaczyć....

Dragosani:
Jak dla mnie każde ÂŚcieżka jest dobra. Osobiście zawsze gram wojem   ( chociaż moją ulubioną profesją jest Nekromanta  ) i oczywiście gram w G1 jako kolejno Cień, Strażnik, Szkodnik i oczywiście Najemnik. W G2 grałem po stronie Lee ( ech te strae znajomości). Jedynie w G2NK byłem Paladynem   , w końcu ile razy można grać jako Najemnik.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej