Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Poziom trudności
.:KERTH:.:
dla mnie poziom trudności w nocy kruka to:łatwy-średni,ponieważ na początku jest bardzo ciężko(silne potwory,wymagana siła i zręczność do broni,oraz ich ceny )ale gdy już się uporamy z dodatkiem i zdobędziemy wyposażenie(szpon beliara,dosyć dobre zbroje)to puzniej jest bardzo łatwo więc dlatego zagłosowałem na poziom trudności:łatwy-średni
pozdrowienia .:KERTH:.
""ręka która ich karmi,i pięść która ich bije"
Mater of the Death:
Na początku gry poziom jest średnio - trudny (potwory są silniejsze, nauka atrybutów bardzo zwiększona - najgorzej z maną jest) Jednak jak grasz wojownikiem to po zdobyviu szponu beliara gra się staje łatwa, a nawet bardzo łatwa
Lord Scorpio:
Oddałem głos na "średnio/trudny" ponieważ w porównaniu do G2 gra jest znacznie trudniejsza i to mi się zdecydowanie podoba, jak dla mnie bez dodatku gra się zbyt łatwo, tutaj trzeba się dobrze nagłowić jak rozwinąć naszą postać, żeby pod koniec rozgrywki była prawdziwym herosem:)
kuczaja:
Ja uważam że gothic II noc kruka jest trudny, ale tylko na początku, gdyż gracz za szybko "rzucony na głębokie wody", mam na myśli zdania związane z Jarkendarem, ta chmara wargów, błotnych węży, bagiennych golemów, bandytów, orków i co tam jeszcze w Jarkendarze żyje, to za dużo na początkującego gracza. Potem Gothic jest łatwy, nawet zbyt łatwy! Twórcy nie dostosowali poziomu do siły postaci! Jednak przeżycie na początku jest trudne, więc stawiam na trudny.
Pozdowienia!
Gorn04:
Ja stawiłem na trudny, ponieważ początek jest kolosalnie trudniejszy od zwykłego GII, ale jest do przejścia. Pierwszy raz grania w NK nie dałem rady i grałem z kodami, ale teraz jestem w trakcie grania w to bez kodów . Ostatnio załatwiły mnie trzy gobliny , gdy miałem wykopać skarby tego przywódcy piratów(nie pamiętam imienia) . Mam zamiar grać magiem i to chyba zły pomysł, ale nie lada wyzwanie .
ÂŻyczcie mi powodzenia
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej