Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Poziom trudności

(1/25) > >>

Semaj:
Jak zapewne wiecie, wiele osób narzeka na to, że dodatek do Gothica 2, Noc Kruka jest za trudny, jak jest Waszym zdaniem ?

Ja, mogę śmiało powiedzieć, że poziom trudności jak dla mnie, jest dość trudny. Jednak nie widzę powodu do ciągłego narzekania, głównie w Nocy Kruka podwyższyli koszty nauki oraz trochę się napotykanych przez nas potworów. Dostajemy w zamian więcej miejsca do podwyższenia sobie poziomu postaci więc w miare to się wyrównuje.

Głosujcie.

Isentor:
Ten kto twierdzi że NK jest arcytrudna nie grał w poprzenie części bądź cRPG'i nie są dla niego.  
A ten kto twierdzi że NK jest "bardzo łatwe" nie grał w nią bądź grał w nią na kodach.

Ja osobiście uważam że NK jest "Łatwe". Jak dla mnie w NK nic się nie zmieniło po za statami potworów, broni oraz punktami nauki. Zwiększając te 3 rzeczy wszystko się wyrównało, i chodź gra może wydawać się trudna to od 3 rozdziału zmienimy to zdanie a gra stanie się prosta. Ten kto nie grał w G2 lub nie używa mózgu może mieć małe problemy z kombinowaniem jak tu przeżyć w świecie pełnym bandytów oraz przeróżnych stworzeń.

Semaj:

--- Cytuj ---Ten kto twierdzi że NK jest arcytrudna nie grał w poprzenie części bądź cRPG'i nie są dla niego. ras.gif
A ten kto twierdzi że NK jest "bardzo łatwe" nie grał w nią bądź grał w nią na kodach.
--- Koniec cytatu ---

Bardzo mi miło, że twierdzisz że nie mam mózgu  

Ja miałem problemy z Gothiciem Noc Kruka, gdyż wcześniej grałem tylko w Gothica 1, a te pod względem trudności różnią się diametralnie. Więc byłem zaszokowany jak jest ciężko, ale mam zamiar zagrac jeszcze raz w Gothica NK i osądze jeszcze raz, może nie tak porównawczo.

Jednak jest mi trochę przykro bo nie spodziewałem się po Tobie obrażania... (być może nieumyślnego, jednak trzeba czytać to co się pisze)

Isentor:

--- Cytat: Semaj ---Bardzo mi miło, że twierdzisz że nie mam mózgu  

Jednak jest mi trochę przykro bo nie spodziewałem się po Tobie obrażania... (być może nieumyślnego, jednak trzeba czytać to co się pisze)

--- Koniec cytatu ---

Eh...źle mnie zrozumiałeś powiedziałem:

--- Cytuj ---Ten kto twierdzi że NK jest arcytrudna nie grał w poprzednie części bądź cRPG'i nie są dla niego.
--- Koniec cytatu ---

Arcytrudna a nie trudna jak ty powiedziałeś. I chodziło mi o reakcje n00bków ktorzy mówią że gre jest nie do przejścia.  

Semaj:
Napisałeś, że ten kto ma małe problemy z kombinowaniem "jak tu przeżyć w świecie pełnym bandytów", nie używa mózgu.

Tymczasem, jak grałem w Gothica Noc Kruka, miałem z tym małe problemy, ponieważ grałem źle i lecia?em przed siebie, nie nabijając doświadczenia, nie oznacza to jednak, że nie używam mózgu.  

Oczywiście, nie mówie że Noc Kruka jest nie do przejścia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej