Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Poziom trudności

<< < (9/25) > >>

Giker:
Ja zagłosowałem na ÂŚrednio-Trudny, gdyż Noc Kruka jest trudniejsza od zwykłego G2 ale cczyż nie oto chodzi? Jeżeli gra byłaby banalna to by sie szybko nudziła, a tak to troszku się pomęczymy i dłużej zajmie nam przejście gry    jak dla mnie to dobrze że jest trudniejszy NK od G2

pozdr all

PLShayloPL:
HMMM dla mnie poziom G2 i NK jest bardzo łatwy wystarczy patrzeć jakie ciosy dany kolo wykonuje zapamiętać i umieć się bronić w odpowiednim momencie :D nigdy nie tracę HP.

Dla mnie trudniejszy był G1 bo tam głupio się walczyło stylami walki było do bani. Jak bym miał oceniać G1 dał bym na trudny.:D

Książę Demonów:
 Poziom trudności jest ÂŚrednio-Trudny.
  Potwory i przeciwnicy są mocniejsi i to jest trochę przesadzone...
  Zadania w rozdziałach są zbyt wymagające jak na poziom bohatera...

Xarak Bunt:

--- Cytuj ---A ten kto twierdzi że Noc Kruka jest "bardzo łatwe" nie grał w nią bądź grał w nią na kodach.
--- Koniec cytatu ---

To znaczy, że jeżeli ta gra jest dla mnie bardzo łatwa to grałem w nią na kodach? Nie...

Grałem w Gothica II Noc Kruka już 20 razy, od pierwszego kontaktu jest dla mnie bardzo łatwa.
Najgorsze są tylko pierwsze dwa rozdziały. Trzeba tylko uważać, żeby nie wpakować się w większe grupy potworów. A jeżeli jest ich pełno to starać się wyciągać je pojedynczo. Najlepiej strzelać z łuku/ kuszy. To jeżeli chodzi o uczciwą gre.

Jeżeli wykorzystamy pewne 2 bugi na początku gry to dostaniemy skózany pancerz, 500 exp i darmowe wejście do miasta. Jeżeli zbierzemy cały szajs po drodze to mamy dodatkową kase.
Jeżeli dobrze rozegracie to bez problemu zdobędziecie 3 lvl. Wszystko pakujemy w zręczność. Kupujemy łuk myśliwski, miecz (40 atk/ 20zręczność) mamy z wyprawy z Cavalornem na bandziorów ( o ile pamiętam) i wszystko gra. Kupujemy ze 100 strzał i możemy polować. takim łukiem myśliwskim bez żadnego przeszkolenia to cieniostwora pięcioma strzałami zabiłem. ÂŁatwe... Nawet bardzo. Analogicznie jest z graniem uczciwym bez kodów/bugów. Tylko trzeba troszkę poszukać kasy. Można poskakać po dachach w mieście (miksturki, przedmioty, mieszki z pieniążkami...). Po prostu żyć nie umierać.

Pozdrawiam wszystkich   Xarakus Bezius

Onar:
Dla mnie gothic2:Noc Kruka jest dość trudny, ze względy na punkty nauki. Myśle że jeżeli byłyby takie, jakie śą w zwykłym gothic2, gra dla mnie byłaby średnia. Myśle jednak że z dodatkowymi stworzeniami i zadaniami, oraz broniami gra nie wyrównuje się do końca.

--- Cytuj ---To znaczy, że jeżeli ta gra jest dla mnie bardzo łatwa to grałem w nią na kodach? Nie...

Grałem w Gothica II Noc Kruka już 20 razy, od pierwszego kontaktu jest dla mnie bardzo łatwa.
Najgorsze są tylko pierwsze dwa rozdziały. Trzeba tylko uważać, żeby nie wpakować się w większe grupy potworów. A jeżeli jest ich pełno to starać się wyciągać je pojedynczo. Najlepiej strzelać z łuku/ kuszy. To jeżeli chodzi o uczciwą gre
--- Koniec cytatu ---

Słyszałem takie słowa od wielu osób, ale zawsze wychodziło na to, że łatwiej powiedzieć niz zrobić.  

pozdro, Onar.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej