Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Poziom trudności

<< < (7/25) > >>

Rakbar Nasard:
Bardzo dobrze że został zwiększony poziom trudności bo sie w Gothica dłużej gra dla mnie to on był średnio-trudny a momentami średni do przejścia. Ci którzy nie umieją przejść gothic to niech robią na początek łatwe misie aby sie wzbogacić i żeby mieć więcej doświadczenia a na koniec trudne (mam kolegę który nie mógł zabić topielca na samym początku i żalił mi sie że jest za trudno  )

Niqo:
Nom to tak, na początek chciałem powiedizeć ,że bardzo miło jest mi być w szanownym gronie fanów gothica   i oto jest mój pierwszy post na tym forum   .
Ale przejdźmy do tematu ,w porównaniu do G2 ,G2: Noc Kruka ,przynajmniej w moim przekonaniu,
wymaga od gracza  sporego wysiłku przedewszystkim jeżeli chodzi o umiejętności naszego bohatera...
No ale niezapominajmy ,że dodane zostały pasy podwyższające nasze umiejętności,lecz wg. mnie i tak nierekompensuje pktów które trzeba wydać (w początkowej fazie gry ) na siłę i zręczność.
Dlatego wydaje mi się ,że najodpowiedniejszym stopniem dla NK byłby stopień 'trudny'.
Nom to mam nadzieje ze moje info. sa bardzo dokładne (własnie w trakcie przechodzniea NK,4 raz   )Pozdrawiam.

Edit:@Kurgan
Przecież w zdobyciu ornamentu w północnym lesie pomaga nam lares .

Arti121:
Gothic 2 był stanowczo za łatwy w porównaniu z jedynką.noc kruka jest duzo trudniejsza, ale niemożliwa do przejscia nie jest. Zwiększono ceny za bron, ilośc punktów nauki żeby sie czegos nauczyc i są trudniejsze potwory do pokonania. Ale w ten sposób gra jest ciekawsza i mamy większą satysfakcję gdy nauczymy się zręcznosci na 200 punktów.
Trzeba jednak zauważyc ze zwiększono poziom trudnosci własnie na prośbę graczy, którzy uważali że dwójk była za łatwa.

Według mnie poziom jest średnio-łatwy

Metfan:
Jak dla mnie NK jest grą trudną, a to ze względu na zawyżenie ilości punktów nauki na szkolenie. Jest ich 10 na każdy lvl a idą jak woda.

Nowik:
Myślę że gothic 2 NK jest łatwą grą chociaż kiedy go kupiłem napisali w instrukcji że poziom trudności jest zwiększony na początku się przeraziłem ale kiedy w niego zagrałem już tak nie myślałem bo ta gra jest łatwa i można w niej nabić dużo expa:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej