Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Poziom trudności

<< < (6/25) > >>

Dark:
YES, YES YES

Ja uważam, że to świetny pomysł, Gothic II był grą w miarę łatwą, ale z Nocą Kruka ta  gra przechodzi olbrzymią  ewolucje, podchodze do pierwszego wroga - wilka i go z miecza, i co ??!! Ledwo skrawek życia mu zabrałem, ale następny cios był śmiertelny. I wreszcie Gothic stał się czymś trudnym, normalnie Palkiem skosił bym trzech orków w GD, ale w NK albo ledwo przeżyłem, albo to oni mnie zabili...
Myślę, że to naprawdę dobre rozwiązanie, nic dodać nic ująć :D ÂŚwietny zabieg.

Slomek.16:
Jak dla mnie NK jest bardzo trudny ale jest możliwe ukończenie go bez kodów.
Wystarczy znaleźć sposób na coś czego nie możemy pokonać np.
smoki odnawiają swoje HP kiedy nie dostają po kościach - ja zawsze kupowałem
zwoje szkieleta goblina i smok nie miał ze mną szans.

Bathory:
Uważam że poziom w NK jest średni dla doświadczonego gracza,dla laika lub kogoś kto nie miał styczności z żadną częścią Gothic,NK może wydawać się bardzo trudny ale tylko do czasu,myślę że mogli zrobić jeszcze trudnej, choć trzeba przyznać że poziom jest przez całą grę raczej dobrze zrównoważony,co było mankamentem GI i GII które są za łatwe.

Mikesz:
Dla mnie Gothic 2 NK był bardzo trudną grą. Jestem początkującym graczem i ta gra wymagała odemnie nie lada zdolności. Miałem problemy z załatwieniem zwykłego wilka

Stierlok:
Ja osobiście myśle że G2NK jest łatwy, z poczatku myślełem że jest trudny lecz po kilku chwilach gra zrobiła się łatwiejsza. dlatego oddałem głos na "ÂŁatwy"

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej