Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubione lokacje

<< < (13/39) > >>

Vlades:
- Wieża Mgieł - Fajne miejsce, tajemniczę z mnóstwem szkieletów i tam znajdujemy Chromanina.
- Górska Forteca - To też jest fajne, harpie, golemy,a w G2 Kamienny Smok.
- Klasztro Mnichów - Też trochę tajemniczy, w końvu co tam robiły posągi orków?

(nie)bezimienny:
Jaskinia w Nowym Obozie - fajna miejscówka; uwielbiam tam przebywać... I robię to często, gdyż zazwyczaj dołączam do najemników
Górska Forteca - są tam znienawidzone przeze mnie harpie, ale ogólnie jako lokacja jest fajna.
ÂŚwiątynia ÂŚniącego(xD) - fajne, klimatyczne miejsce... Jest tam "ÂŚpiący"...  

Sanin Sandaime:
Moim ulubionym obozem jest stary obóz.Lubie go ponieważ zawsze mogę kupić to co tylko chce,
a jesli zapłace straznikom to oni zawsze mnie ochronią.Ale najlepsze jest to że w dalszym rozdziale kiedy juz jestem cieniem mam do wyboru maga ognia lub straznika.

Quinuir:
Moimi ulubionymi lokacjami są:

- ÂŚwiątynia ÂŚniącego - Jest tam bardzo groźnie, na każdym kroku czai się niebezpieczeństwo...
 - Górska forteca - Najbardziej mi sie spodobało, ze w Gothic 2 byłÂ tam smok.
 - Klasztor mnichów - Trochę dziwne miejsce, co tam robiły posągo orków?
 - Wieża Mgieł - TeżÂ bardzo tajemnicze miejsce. Jet tam duzo szkieletów i szkieletów magów.

Czyli mistrz topora!:
Moje ulubione lokacje:
ÂŚwiątynia ÂŚniącego:wspaniała,tajemnicza aura.Emocje i świadomość,że nigdy nie wiadomo,co lub kto się czai za rogiem...
Wieża Mgieł:Jeszcze bardziej owiane tajemnicą miejsce,nocą jest jeszcze ciekawsze niż ÂŚwiątynia ÂŚniącego.
Stary Obóz-wspaniały klimat,dużo ludzi...Cool lokacja  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej