Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubione lokacje

<< < (12/39) > >>

Lord Scorpio:
Moja ulubiona lokalizacj w G1 to zdecydowanie Górska Forteca, ma niesamowity klimat do tego zawsze jak ją odwiedzam to się zastanawiam nad tym jak rozmieścić tam wojsko, itp:)

kuczaja:
Ja niestety nie jestem zbyt orginalny i tak jak większośc powiem że stary obóz. Jak pierwszy raz przechodziłem gre to aż nie chciało mi się z niego wychodzic (niestety potem poznałem wrzoda i musiałem przed nim uciekac) tam jest taki przytulny klimat.

podoba mi się jeszcze kanion troli (tak nawiasem w gothicu moja postac jest podobna do trolla, lubi dużo przestrzeni, zabija jednym ciosem i atakuje kogo popadnie) jest tam dużo miejsca, można nabic EXP (ze 2000 doświadczenia za trolla i jeszcze 150 bryłek od skóry!).

Bandito:
Moje ulubione lokacje to:

Zamek w Starym obozie- Bardzo mi się podoba wygląd tej twierdzy, te wielkie wieże, mury no i umiejscowienie w samym środku Górniczej doliny.

Stara cytadela- ruiny zapewne kiedyś wspaniałego zamku, wciąż bardzo tajemnicze i przykuwające uwagę, a i ten widok z wieży na całą dolinę.

Górska forteca- Bardzo niedostępne i tajemnicze miejsce. Posiada swój mroczny klimat, bardzo lubię tam przybywać i poczuć się jak prawdziwy magnat w swojej posiadłości.

kolek:
Cytadela-Widoczki, panowie widoczki.

Zamek w SO-Podoba mi się bardzo, jest bardzo "zamkowaty" nie taki , jak ten z G2. Posiada różne ozdóbki, lochy, wszędzie są drzwi...

Nowy Obóz-Najciekawszy z obozów , podoba mi się jego umiejscowienie i niedostępność.

Dyum:
Mi najbardziej podobają się

Wieża Mgieł - Ciekawe miejsce kryjące wiele zagadek. Bardzo fajnie się chodzi po całej wieży rozwalając zastępy ożywieńców.

Górska Forteca - ÂŁadne widoki no i wielka przestrzeń bo przecież kilka pięter tam jest.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej