Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubione lokacje

<< < (14/39) > >>

laskos:
Mi najbardziej podobają się...

Zamek w Starym Obozie - Panuje tam dosyć fajny klimacik, aczkolwiek otaczający go Obóz... nie do końca to pasuje do klimatu gry.... Chociażby dlatego że palisada jest drewniana[a zupa za słona :-P ],a żadne średniowieczne lokacje prócz OBOZÓW wojskowych, takowych nie posiadały. Tak naprawde, najfajniej zamek wygąda w G2.....

Twierdza Górska - Fajnie to wszystko wygląda, są niezłe widoczki... Szkoda tylko, że w twierdzy nie ma żadnych łóżek. Bardzo by się to przydało w dwóch sprawach. 1, że jak ktoś idzie i bez snu się nie obejdzie, to za malutką opłatą kilku litrów krwi, można sobie pokimać w towarzystwie harpii xD  2, że do komiksów by się to przydało...

Stara Cytadela - bardzo fajne miejsce, leżące w samym środku terytorium orków. Z tego powodu, jest najbardziej owiane tajemnicą, a Xardas mówi nam, że te ruiny pamiętają pierwszą wojnę z orkami... Z tego co wyczaiłem, pod ruinami znajdują się jeszcze podziemia twierdzy! Tak więc jest to świetne miejsce do obrony przed jakimkolwiek napastnikiem....

Kanion Trolli - Dobre miejsce do obrony, fajne na obóz, aczkolwiek gdyby Strażnicy mieli trochę rozumu[bo jak na razie to tylko bezmózgie NPCki :-P ] to ustawili by się - od wejścia i na górach - tak, aby mieć dobrą pozycję do ostrzału.Może ktoś grał w Operation Flashpoint - na wyspie Malden jest misja zniszczenia radzieckiego oddziału znajdującego się w dolinie. Przy drobnym wsparciu, stosunkowo łatwo udało mi się ich stamtąd wykurzyć....

Pozdro
|_@$X()$

Goywo:
Ja stawiam na świątynie śniącego, klimat jaki tam panuje jest po prostu niesamowity. Pułapki ,mocne potworki, liczne korytarze, czy też wybijanie szamanów orkowych a zwłaszcza tego ostatniego. Wieje tam klimacik grozy!

Kurgan:
Wieża Mgieł - Ponieważ jest tam dużo potworów, super klimat no i wielka satysfakcja ze znalezienia skarbów. Jakoś zawsze tą wieże omijałem tera jak przechodze gothica drugi raz to tam zajrzałem.

Zewnętrzny Pierścień Starego Obozu - Fajna muzyczka, sporo łatwych zadań no i to pierwsze miasto jakie się odwiedza.

Górne Części Nowego Obozu - Przestronna jaskinia, fajnie patrzy się na wszystko z góry, brak strażników.

Paler:
Swiatynia Sniacego-gdy gralem pierwszy raz w G1 to od razu "spodobalo" mi sie to miejsce.Czuje sie strach,bo nie wiesz czy zza rogu nie wyskoczy jakis szaman czy cos.
Jaskinia orkow(czy cos takiego :D)-ciekawe miejsce.Szkielety w zamknietych klatkach i krzyczace orki,ktore chca cie zabic.

Hosh:
Bezsprzecznie stary obóz.Bardzo fajna atmosfera.Najlepiej jest gdy w nocy pada deszcz i ja po całej nocy podróży docieram do bram obozu   .Klimat tam panujący jest świetny.Poza tym lubie przesiadywać w starej kopalni.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej