Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubione lokacje
Tiw:
Moimi ulubionymi lokacjami sa:
1. Stary Obóz- można dostać tam dużo zadań i pohandlować.
2. Wieża Mgieł- mroczne miejsce, w którym aż roi się od ożywieńców.
3. Klasztor Mnichów- czyje się klimacik i jest świetnie położony.
Enzo:
Mi się wydaję, że cała kolonia jest ciekawa. Dużo jest tych miejsc. Fajnie jest w starym obozie. Bardzo dużo chat kopaczów, arena zamek. Jest jeszcze Klasztor mnichów - wiadomo chyba dlaczego.
Farvan:
Ja to bardzo lubie Miasto Orków szczególnie nocą (tak milutko). Fajnie wygladają ci tańczący orkowie i ci co grają na tych bębnach . Lubie też dolne piwnice wieży Mgieł (tamtędy co można dopłynoć plażą). A najlepszy z obozów moim zdaniem jest Nowy Obóz. Uwielbiam poprostu patrzeć jak mieszkańcy NO siedzą sobie przy ognisku albo jak piją sobie w karczmie.
prezi:
Najbardziej lubię SO ,fajny klimat i atmosfera :) ,czasem fajnie jest z kopaczami posiedziec przy ognisku lub ze straznikami po pic piwo i sie najesc :D.
Lubię tez NO ,mozna w karczmie posiedziec,wcinac ryz,pic ryzowke i wino i palic ziolo :P.
Fajne są też lasy i to wszystkie ,zawsze mozna na jakąś zwierzyne zapolowac ,zedrzec z niej skore i zarobic.
Bardzo lubilem kiedys w Starej Kopalni kopac wegiel,nie wiem dlaczego ,ale mi sie to podobalo :P
Ilus:
Mnie najbardziej sie Stary Oboz podoba.Kiedy tak sobie po nim spaceruje to az chcialbym tam zyc naprawde.Super jest hehe najpierw bym byl kopaczem potem cieniem i straznikiem Fajnie tak se rano do kopalni chodzic i rude wydobywac potem wyplata co prawda niewiele ale zawsze cos.Jednym slowem chcialbym zyc w swiecie Gothic
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej