Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubione lokacje
Mater of the Death:
Najlepsza i najciekawsza lokacja to Gnizado pełzaczy jest tam wyjątkowo mrocznie i bardzo klimatycznie. Ciemno, pełzacze i te czerwone rury. A siedziba samej królowej full wypas. Fajnym miejscem jest też opuszczone miejsce gdzie są dwaj orkowi żołnieże i taka mała swiątynia
Leviatan:
Moimi ulubionymi lokacjami są:
1.Wszystkie 3 obozy-jest tam dużo ludzi i questów do wykonania, można se z kimś pogadać itp.
2.Wieża mgieł-fajna, mroczna lokacja
3.ÂŚwiątynia ÂŚniącego- dużo expa do nabicia, sporo pułapek, mrok i ciemność oraz śniący na końcu to główne według mnie zalety tej miejscówki.
4.Miasto orków-duuuużo expa do nabicia.
Faust2:
Moją ulubioną lokacją w G1 jest, już wcześniej wspominana Kamienna Forteca. Jest ona najlepiej ufortyfikowana i ma najlepsze położenie ze wszystkich budowli w świecie gry. Można się w niej bezpiecznie schronić i z góry patrzeć jak orkowie zalewają kolonie tylko trzeba by było wykosić najpierw te harpie. Szkoda tylko, że nie ma w niej żadnych skarbów ani (jak wspominał wcześciej r4d00) podziemi lub lochów. Fajnie by było gdyby był w nich pochowany dawny właściciel tejże fortecy razem ze swoimi skarbami i nieumarłymi sługami...
Nero:
1. Mojom ulubioną lokacją jest Miasto orków . Jest tam fajny klimat - Orki żyją <prawie tak jak ludzie>.
Czczą statułetkę na piedestale, a za tobą biega dwuch ohroniarzy .
W tym właśnie miejscu czyje się najlepiej.
2. Moją drugą lokacją jest Las koło starego obozu ;D . Zwierzaki biegają jedzą a ja je Atakuje
3. I moja trzecia ulubiona lokacja - Cytadela obok gurskiej fortecy Wciskam guzika i spadam do golema . Lubię to miejsce też dla tego że znajduje tu się jeden chromanian
I to już wszystko NarQ
Tidus:
1.Świątynia Beliara - ciemno, tajemniczo...
2.Stary obóz - bo jest tam sporo ludzi i tam najczęściej też sprzedaję rzeczy.
3.Okolice starej wierzy Xardasa - woda, góry ( góra:P ) wszystko co ma być jest.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej