Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubione lokacje

<< < (9/39) > >>

SzlugA:
Dla mnie ulubioną lokalizacją jest stary opuszczony klasztor(tam gdzie znajdował się kamień ogniskujący). Dlatego, bo jest on dobrze osłonięty, czyli można do niego dostać się tylko po przez bramę. I oczywiście jest tam klimat, którego nie spotkasz nigdzie indziej. Owe miejsce jest owiane tajemnicą.
Ma ono również wiele miejsca na budynki etc.. nie tylko na zewnątrz ale też w głębi gór.

Ankh-Morpork:
cała kolonia jest przyjemna dla oka, jednakże są 3 miejsca, które wygladaja najładniej:
1-wieża mgieł
2-opuszczona cytadela
3-okolice chatki cavalorna
to jest oczywiście moje zdanie, ale wszystkie miejsca w kolonii są ładne  

r4d00:
Moimi ulubionymi miejscami są ( kolejność przypadkowa - no, może jednak nie   ) :

1) Stary Obóż (mój ulubiony - za klimat  )
2) Obóz Na Bagnie (mój najmniej ulubiony - klimat  ,szczególnie nocą, jak nowicjusze łapią machy z bagiennego ziela, ta cisza i spokój  
3) Górska twierdza ( super miejsce, ma klimacik, ale PB mogła z tym miejscem zrobić coś więcej - np. jakieś podziemia czy coś w tym guście)
4) Klasztor Mnichów ( za całą otoczkę tego miejsca i jego historię i klimat)

Rakbar Nasard:
Moją uwagę przyciągnął klasztor mnichów. Dość tajemnicze miejsce, które mnie zachęciło do zajrzenia w każdą szparę. Spodobało mi sie również miejsce gdzie w G II jest tam wulkan a w I nie wiem jak sie to nazywa ( wyleciało z głowy ). Z tej góry można sporo zobaczyć i można spotkać tam pierwszy raz Ur-Shaka.  Dobry klimat jest również na bagnach i w mieście orków :).

LinkLess:
Za najciekawszą lokację uważam starą kopalnię! Jest ona ogromna, ma wiele bocznych ścieżek a poza tym jest tam pełno pełzaczy oraz ich matka. Nie wiem czemu, ale je lubię  Z początku są silne i wystarczy chwila nieuwagi a zabije cię jeden. Później nie ma najmniejszego problemu z trzema.  Wracając do tematu to jest tam też dużo rudy i innych błyskotek

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej