Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubione lokacje
Bela:
Mnie najbardziej podoba sie lokacja zwana klasztorem mnichów. Jest taka tajemnicza, nie wiadomo dlaczego zniknęli a ich klasztor popadł w ruinę, jedynae co po sobie pozostawili to trochę skarbów. Lubię to miejsce jest pełne tajemnicy. No i ten obelisk na samej górze, raz chyba udało m się go przewrócić nawet :) imponujące miejsce, najbardzij lubię to miejsce w całej GD z GI
McAro:
Moim najciekawszym miejscem jest stary obóz. Sam klimat który tam panuje bardzo mi się podoba. Stare chaty,strażnicy,kopacze itp. Są pewne zasady,których trzeba przestrzegać,zupełnie to co było kiedyś.Te miejsce zaje...
KartoN:
Ja zawsze lubię wędrować po kotlince między Starym Obozem a Nowym Obozem (chatka Cavalorna), oraz w okolicach Kamiennego Kręgu. Takie sympatyczne miejscówki...
Insiderth:
Ulubiona lokacja...? Hmmm... chyba Forteca w Górach, fajnie umieszczona, nieźle wygląda, nikt ci tutaj d*py nie zawraca, jest troszkę nieproszonych gości typu Harpie i Kamienne Golemy ale poza tym jest nawet fajnie.
Czesiu:
Moją ulubioną lokacją w Gothic I jest Stary Obóz. A dlaczego ? Już wyjaśniam. Po pierwsze, jest to pierwsze cywilizowane miejsce , które spotykamy na początku gry. Po drugie jest zrobiony na podobieństwo średniowiecznego zamku, wokół którego jest gród. To mi się właśnie w nim podoba. Po trzecie w Starym Obozie dzieją się najciekawsze rzeczy(wymordowanie magów itp.). Do ulubionych miejsc mógł bym jeszcze zaliczyć tak zwaną ,,Posiadłość Laresa", czyli Twierdzę w górach.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej