Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubione lokacje

<< < (6/39) > >>

nwpjarek:
Moimi ulubionymi lokacjami są:

Stary obóz-Najlepszy obóz w całej koloni, jest tam niesamowita muzyka widać kto jest kopaczem a kto magnatem jest i zamek i arena można się trochę poprzechadzać itp.

Obóz bractwa-Bardzo lubię w nocy po tym obozie chodzić jest tam ten klimat wszyscy palą ziele i strach ogarnia nas kiedy chodzimy po bagnie lubię chodzić na dziedziniec i patrzeć na modlących się nowicjuszy do ÂŚniącego.

Wieża Xardasa-Bardzo fajny jest tam klimat ten dreszczyk emocji i widoki z tej wieży są super i jest w ciekawym miejscu położona.

Vaherem Nekromanta:
Moja lista ulubionych miejsc
- Nowy obóz i jego okolice - po prostu uwielbiam chodzić po górach, wspaniałe widoki ( np. Jezioro w NO)
- Górska Forteca - niezapomniany klimat, To miejsc ma po prostu to coś. Najchętniej zostałbym magiem i bym tam zamieszkał :P
- Klasztor Mnichów - też całkiem całkiem i widok na morze. Gdybym zakładał 4 obóz w grze to albo tam, albo w górskiej fortecy.

Niro:
Nie lubię miejsc mrocznych takich jak Cmentarzysko Orków, Świątynia Śniącego czy nawet szyby Wolnej Kopalni. Najbardziej do gustu mi przypadły:

Stary Obóz - po prostu urzekające miejsce. Największy obóz w kolonii, życie tam toczy się normalnie, tu jakiś chory psyhicznie kopacz zacznie opowiadać jak to zabił jednej nocy 12 osób :D inny zacznie klnąć na cały świat, bo zbudował chatę zbyt blisko rowu. Bloodwyn codzień przyjdzie po zapomogę, albo Snaf poczęstuje nas zupą z chrząszczy. Wszystko jest tak poukładane i w takiej harmonii, że po zostaniu Strażnikiem miejsce wydaje się piękniejsze niż zwykle :D

Stara Kopalnia - kolejne uporządkowane miejsce. Wyzysk i ciężka praca są na porządku dziennym. Kopacze zamęczają się na śmierć przy bryłce rudy, aby później dostać marną część zysków i oddać wszystko strażnikom. Zdecydowanie gorzej jest w niektórych bocznych szybach. Wolę miejsca gęsto zaludnione niż takie, w których znajduje się dużo potworów.

Anmarius:
Moim ulubionym napotkanym miejscem, są okolice Górskiej Twierdzy. Jest tam wysoko, są niezłe potwory, klimat, muzyka... Aż chce się wracać   Urzekła mnie też sama Górska Twierdza. Można wysoko się wspiąć i widać z góry bardzo dużo. Pozdrawiam...

Niclas:
dla mnie najfajniejsze miejsca to :
stary obóz ;
nowy obóz ;
górska forteca ;
stara cytadela ;
miasto orków ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18