Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubione lokacje
MenThor:
Moim zdaniem najlepszym miejscem jest Wieża Mgieł. Miejsce ma swój świetny klimat. To początek i koniec Chromanina (mojej ulubionej misji). nieźle to jest umiejscowione poza tym, bo przynajmniej w kolonii nie jest pusto.
ZewNocy:
Ja najbardziej lubie przesiadywac obok Fortuna gdzie codziennie rozdaje DARMOWE ziele oraz znajduje sie tam fajka wodna wiec mozna bakac calymi dniami A druga ulubiona miejscowka jest karczma nad jeziorem w Nowym obozie robia tam niezla ryzowke
Dragosani:
Ja najbardziej lubie ÂŚwiątynie ÂŚniącego na tertyorium orków, świetny klimat i muzyka. Bardzo lubie też wieże Xardasa. No i oczywiści wszystkie obozy bo w każdym z nich można spotkac fakne postacie ( Diego, Lee, Cor Angar)
Arkhan:
Cóz, moją ulubioną lokacją jest Domek Cavalorna i całe pobliskie Tereny. ÂŚwietny teren łowiecki to jest, zawiera w sobie wiele ukrytych jaskiń. Lubie również Górską Cytadelę oraz okolice wieży Xardasa.
Z wyrazami szacunku..
Garret:
Moją ulubioną lokacją jest cały teren orków, czyli to co normalnie nie jest zaznaczone na mapie. Mojes ulubione miejsca tam jest górska forteca oraz miasto orków. Lubie równiez cmentarz orków ze względu na ten niepokuj. Nigdy nie wiadomo czy zza rogu nie wyskoczy ork :D. Miasto orków lubię za to że można ich poznac od torchę innej strony niż bezlitośni mordercy nienawidzący ludzi. Widzimy ich kulturę, obrzędy,np. orków tańczących i bawiących się przy ognisku, odprawiających modlitwy do śniącego szamanów. A fortece? On jest po prostu tajemnicza i to mi się w niej podoba. Moźna w niej troch podexpić, a i z zewnątrz wygląda cudownie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej