Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubione lokacje
Visor:
Ja akurat najbardziej lubie przebywac wlasach ale jeśli miałbym wymienić jakieś konkretne lokacje to byłyby to:
Klasztor mnichów-bardzo interesujące miejsce i znajduje się w ciekawej okolicy.
Nowy obóz-lubie to miejsce ponieważ jest bardzo ciekawie ulokowany.
Górska forteca-bardzo tajemnicze i interesujące miejsce.
deqko:
Siemanko wszystkim :)
Moj 1 post
No, ale kiedys trzeba zaczac :)
Dla mnie, magicznym miejscem jest Wieża Xardasa, jak i tereny blisko niej...
Rowniez emocjujacy jest cały rozdzial VI, gdzie juz wchodzimy do ÂŚwiątyni ÂŚniącego....
Mam sentyment do tych 2 miejsc :)
Robin:
U mnie na pierwszym miejscu jest stary obóz, ten klimat, ta muzyka :D Ci wszyscy kopacze pracujący jak małe mróweczki... Ci trenujący strażnicy :) cud, miód i orzeszki. Potem jest klasztor mnichów. Fajnie wygląda i wogóle git! A ostatnie miejsce zajęła... WOLNA KOPALNIA :) te krety... najemnicy... strażnicy orkowie! SUPER!
zefir:
Ja uwielbiam wieze Xardasa ta nie zatopiona. Nie dlatego ze jest tam przyjemnie czy tez podoba mi sie ona. Lubie to miejsce dlatego ze jest tam tylko jedno wejsci i nawet z malym odzialem mozena sie tam bardzo dlugo bronic a Xardas napewno by pomogl. W tym przesmyku lucznicy mogli by zrobic piekna rzez a magowie doslownie upiekli by ich na spalony boczek. Tym oto zdaniem koncze moja wypowiedz
Charnel:
JA najbardziej lubie ten las niedaleko obozu na bagnie gdyż najlepiej oddaje klimat gry, ale niezłą lokacją jest też Stary obóz ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej