Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Wrażenia z gry
zaj:
--- Cytuj ---ÂŻeby grać w Gothica, potrzebuję... ok 4 godzin. Włączenie gry, apotem jej wyłączenie
--- Koniec cytatu ---
Tak...sama gra zajmuje mi jakąś godzinę, a włączenie jej, wczytywanie zajmuje większość czasu...(przypominają się czasy amigi :D ) Do minusów można zaliczyć niejasny początek gdzie wielu graczy myli zdobywanie miast z głównym wątkiem.
Riddle.:
Pewnie zostane przez Was zjechany no, ale na forum wypowiada sie swoją opinię. Zamówiłem oryginała ze strony gram.pl Oczywiście o wymaganiach każdy już wie itd. więc tutaj przemilcze grafe(lub czasami o niej wtrące). Gra pt. Gothic III totalnie mi się nie podoba. Nie przeszedłem jej całej a już planuje odinstalować ją bo tylko nie potrzebnie mi dysk zapycha. Klimat jak dla mnie ratuje tutaj tylko muzyka która zresztą i tak znacząco według mnie różni sie od tej z poprzednich części. Postacie wyglądają jak grube cioty z małymi głowami, orkowie jak inteligentne małpy bez futra, a "potwory" (czyt. zwierzęta) takie jak ścierwojady czy krwiopijcy wyglądają troche śmiesznie i kiczowato w porównaniu z częsciami I i II. Co do grafiki:(a jednak się zmusiłem by o niej napisać) czytałem, że tylko 10% ludności świata ma takie kompy by odpalić Gothica III na max (powtarzam: MAX) detalach... Osobiście zastanawia mnie czy twórcy tego, o wielkiego Gothica III o tym wiedzą
Na Gothicu III strasznie się zawiodłem... Głównie może przez grafike, więc od razu ostrzege: Jeśli masz słabego kompa uzbieraj na upgrade, a dopiero potem kup Gothica bo będziesz tak samo wnerwiony jak ja, że tyle kasy poszło się walić.
Z wyrazami szacunku...
Vengard:
--- Cytat: Riddle. ---Pewnie zostane przez Was zjechany no, ale na forum wypowiada sie swoją opinię. Zamówiłem oryginała ze strony gram.pl Oczywiście o wymaganiach każdy już wie itd. więc tutaj przemilcze grafe(lub czasami o niej wtrące). Gra pt. Gothic III totalnie mi się nie podoba. Nie przeszedłem jej całej a już planuje odinstalować ją bo tylko nie potrzebnie mi dysk zapycha. Klimat jak dla mnie ratuje tutaj tylko muzyka która zresztą i tak znacząco według mnie różni sie od tej z poprzednich części. Postacie wyglądają jak grube cioty z małymi głowami, orkowie jak inteligentne małpy bez futra, a "potwory" (czyt. zwierzęta) takie jak ścierwojady czy krwiopijcy wyglądają troche śmiesznie i kiczowato w porównaniu z częsciami I i II. Co do grafiki:(a jednak się zmusiłem by o niej napisać) czytałem, że tylko 10% ludności świata ma takie kompy by odpalić Gothica III na max (powtarzam: MAX) detalach... Osobiście zastanawia mnie czy twórcy tego, o wielkiego Gothica III o tym wiedzą
Na Gothicu III strasznie się zawiodłem... Głównie może przez grafike, więc od razu ostrzege: Jeśli masz słabego kompa uzbieraj na upgrade, a dopiero potem kup Gothica bo będziesz tak samo wnerwiony jak ja, że tyle kasy poszło się walić.
Z wyrazami szacunku...
--- Koniec cytatu ---
Co w niektórych aspektach to się z tobą zgodzę ale bez przesady. Wiadomo, że co do wymagań to każdy może narzekać bo żeczywiście trochę przesadzili. Orkowie też pozostawiają po sobie wiele do życzenia choćby sam wygląd czy nagły przyrost inteligencji.
Ja osobiście jak narazie gram na:
GF 7600 gs, 512 ram i wcale mnie to nie zniechęca to grania.
Musze jeszcze dokupić ramów i będe w pełni zadowolony.
Prawda jest taka, że prawdziwy fan nie powinien się zniechęcać z powodu "małych głów", czy innych baboli.
Anmarius:
Ja, jak miałem już tą grę, to mnie początek bardzo zadziwił. Otóż zauważyłem po walce, że Diego ma mniejszą głowę, Milten wygląda jak grzeczny 10 letni chłopiec, a Gorn ma zmieniony głos. Spodziewałem się więcej po gothicu 3. Jeszcze trzeba się modlić do bogów, żeby Ci zwiększyli wytrzymałość, życie itd. Pozdrawiam...
Ponurak:
Oczywiście że kupiłem grę odrazu. No prawie odrazu. Bo polska premiera była prawie o miesiąc oddalona od tej niemieckiej. Gra jest świetna. Może nie dokońca dopracowana ale bardzo rozbudowana. Denerwujące są jedynie zabugowane umiejętności. Mam nadzieję że niedługo wyjdzie na to patch.
Ledwo co wypowiedziałeś się na temat. Twój post jest bardzo krótki i nie zawiera zbytnio odpowiedniej treści. To już ostatnie upomnienie słowne. Następnym razem będzie warn, który będzie się równał banem. - [Boba Fett]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej