Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Wrażenia z gry

(1/9) > >>

tornado12:
Kupiliście Tę grę ? Jeżeli tak, to napiszcie o wrażeniach ogólnych (gildiach, umiejętnościach, broniach, ekwipunku, zadaniach, itp.) . Piszcie bardzo was o to proszę (mi nie wejdzie na 100%)                                

PS. Możecie mnie za ten temat wywali, skasować(mnie i temat) . Róbcie co chcecie tylko piszcie.

Arkhan:
Czy Kupiliśmy...większość z nas czeka na polską wersję tej gry, która ukaże sie niebawem , a to już 3 listopada. Na stronie gothic.gram.pl  będziesz mógł poczytać i sie dowiedzieć, jakie są questy, jakie są zbroje itp. Niektóre z zadań a jest ich mnóstwo, nasza redakcja już przetłumaczyła. Efekty tej dotychczasowej pracy obejrzysz tu http://gothic.gram.pl/infopage.php?id=123 .

RadGot:
Ten temat to wrażenia z gry Gothic :D to ja coś powiem, bardzo mnie zaskoczyła grafika z Gothica 3 a co z wymaganiami, Pixel Shaders 2.0 a ja mam 1.7 chyba, a MB ram, lepiej nie mówić, zaskoczyła mnie też wielka wyspa Myrthany :) Ja nie moge wielka normalnie jak Europa... lol, wy też gadajcie w tym temacie. Pozdro

Tommy1986:
Co tu mówić patrze na wasze odpowiedzi z tego co wiem to jest sporo błędów w grze lecz mają być poprawione poprzez patch dany w wersji PL oby tak było a poza tym to gra wysmienita juz się nie moge doczekać

Garret:
Ja wciąż czekam na Polską premierę. Muj komp jest akurat na low\lekko na medium ustawienia, tylko musiałbym dokupić jeszcze 512 ramu. Będziemy mieli lepszą, poprawioną wersję więc powinniśmy się chyba cieszyć z tego opuźnienia. Przebiegnięcie z jednego do drugiego najdalszego końca mapy zajmie chyba z 10 minut :D. Mam nadzieję że poprawią wszystkie bugi , lub chociaż większośc.

Z poważaniem
Garret

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej