Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Czy modlitwa może pomóc w spełnieniu marzeń.

<< < (11/12) > >>

Altair:

--- Cytat: Arkhan ---Nie ma to jak ucieczka przed totalnym zjechaniem. Człowieku przez ciebie miałem taki ubaw, zresztą nie tylko ja raczej cała Tawerna i osoby nie związane z forum ze teraz ciężko byłoby nam uwierzyć, że ściemniałeś. Nic nie zmyje twojego piętna jesteś zwykłym błaznem który porównuje klepanie za tyłek, ciągniecie za suty i łapanie za krocze do idei w której nie trzeba się modlić aby coś dostać. Wyjątkowo ku*wa żałosne. Wiecie userzy, jeśli nie będziecie się modlić też zostaniecie złapani za krocze, a jak będziecie się modlić to na drugi dzień zaliczycie wiele masowych orgii. Takie jest właśnie myślenie pana Kertha, pozdro mój ty pierniczku i cegiełko.

--- Koniec cytatu ---

Wiesz co, nie lubię Cię, ale miałem dokładnie to samo napisac, co ty :). Zresztą, nie śmiac się z Kertha. On wygląda na 15 lat, jest wysoki przystojny i bogaty, nawet za takie zwykłe pieszczoszki, o które nawet nie powinnismy się upominac potrafi rzucic lekką ręka 60 zł!

--- Cytuj ---Dobra, może i z tym kitowałem, ale chciałem wam pokazać, że nie trzeba się modlić, by dostać, albo przeżyć coś naprawde nie prawdobodobnego.
--- Koniec cytatu ---

Naaprawdę!? Pieprzysz. Ja kiedyś się pomodliłem, żeby mnie zgwałciła Alley Baggett i Doda no, i faktycznie mnie nie zgwałciły. Ha widzisz, masz rację!

Bela - Baggett, Boggett, co za różnica, przejęzyczyłem, a raczej przepisałem się ;p. Moja ręka dobrze ją zna!

Bela:

--- Cytuj ---Wiesz co, nie lubię Cię, ale miałem dokładnie to samo napisac, co ty :). Zresztą, nie śmiac się z Kertha. On wygląda na 15 lat, jest wysoki przystojny i bogaty, nawet za takie zwykłe pieszczoszki, o które nawet nie powinnismy się upominac potrafi rzucic lekką ręka 60 zł!
--- Koniec cytatu ---

xD takie rzeczy za 6 dych, podziwiam Kertha, no ale zanim zacznie wyglądać na 21 mając 18 i być jeszcze przystojniejszym to będzie płacił, potem se odbije bo panienki będą jemu płacić za takie usługi :P

--- Cytuj ---Dobra, może i z tym kitowałem, ale chciałem wam pokazać, że nie trzeba się modlić, by dostać, albo przeżyć coś naprawde nie prawdobodobnego.
--- Koniec cytatu ---

Kerth co ty mówisz! jak to nie prawda? A ja ci prawie uwierzyłem wiesz! Jak możesz tak ranić moje uczucia! Ufałem ci a ty tak kłamałeś! A co z tymi zapewnieniami że "na serio to prawda! Na serio!"?

--- Cytuj ---Naaprawdę!? Pieprzysz. Ja kiedyś się pomodliłem, żeby mnie zgwałciła Alley Bogget i Doda no, i faktycznie mnie nie zgwałciły. Ha widzisz, masz rację!
--- Koniec cytatu ---

Alley Bagget - widzę że mamy kolejnego konesera i znawcę :P wymieniłeś moją idolkę hehe, moja ulubiona :P

Aeskel:

--- Cytat: .:KERTH:. ---Dobra, może i z tym kitowałem, ale chciałem wam pokazać, że nie trzeba się modlić, by dostać, albo przeżyć coś naprawde nie prawdobodobnego.
--- Koniec cytatu ---

Dodam, że spieprzyłeś sobie już reputacje wobec ludzi z tawerny kompletnie. Niedość, że kłamałeś i jeszcze zapewniałeś, że to była prawda, a teraz.. Mówisz, że to kicz. Taki człowiek u mnie ma już wyrobioną opinie kłamcy, więc nie sądze by Ci ktokolwiek już uwierzył w twoje historyjki.

--- Cytuj ---Wiesz co, nie lubię Cię, ale miałem dokładnie to samo napisac, co ty :). Zresztą, nie śmiac się z Kertha. On wygląda na 15 lat, jest wysoki przystojny i bogaty, nawet za takie zwykłe pieszczoszki, o które nawet nie powinnismy się upominac potrafi rzucic lekką ręka 60 zł!
--- Koniec cytatu ---

Jakby by przystojny, wysoki i wyglądał na pietnastke to by nic nie musiał płacić. Takie rzeczy to się dostaje za darmo :D

Respev:

--- Cytuj ---BTW - IsentoR... to już jest mocna przesada. Takie traktowanie wspólnoty Kościoła to kompletna ignorancja. Ciągle piszesz jakieś bzdury o proboszczu, który zbiera tacę, albo o innych głupotach.
--- Koniec cytatu ---
Popieram, Isentor powinien sie opanować. Zauważyłem, że ostatnio takie docinki w strone katolików są tutaj już na tle dziennym, a ich autorzy mają z tego niezły ubaw, nie patrząc na uczucia religijne innych osób.

Co do prezentów od Boga - Bóg jest ojcem wszystkich chrześcijan. Załóżmy, że prosicie waszego biologicznego ojca o kupienie nowego Maybacha za 4mln złotych. Jeśli nie zgodzi się go zakupić, wyrzekniecie się go? Tak samo jest z Bogiem. Są granice rozsądku i niektórzy ją przekraczają, co widać po wpisach na forum. Jestem smutny, że średnia wieku forumowiczów coraz bardziej spada w dół, dzięki czemu powstaje od groma tematów, w których większość ludzi w wątku o Bogu, zaczyna rozmowę o prostytutkach.

mag kręgu płomyczka:
Moim zdaniem Bóg ci pomoże jeżeli sie doniwego będziesz modlił szczerze i sam bżiesz próbował zroić sam jakieś w tym celu kroki, przecież Bóg tego za ciebie nie zrobi. (Tak przynajmniej ksiądz na katechecie tłumaczył). :-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej