Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Wiek grania Gothica
Gunses:
Ja spotkałem sie z serią Gothic w 2005 roku. Oczywiście wcześniej wiele razy słyszałem o niej, ale w ręku miałem ja dopiero wtedy. Po przejściu jedynki zabrałem sie za dwójkę, a potem za dodatek. W III jeszcze nie grałem ale coś sadzę że na święta już ja będę miał i jak to mama mówi: " To już cię w ogóle na dole (mam kompa na piętrze) nie będę widziała xD" No ale jak niektórzy mówią "Gothic jest nałogiem" dla mnie na szczęście to tylko hobby. Ale coś zabardzo odbiegłem od tematu... sorka
PzDr
Srilten:
Ja zacząłem od 1 w 2002, albo 3 już nie pamiętam. Wszystkie 3 części oraz Noc Kruka przechodziłem po kilka razy. Pamiętam jak po tygodniu grania w jedynkę miałem radochę, że udało mi się kupić "gacie". Od tej pory radziłem sobie ze ścierwojadami...
Ankh-Morpork:
Nie pamiętam dokładnie, kiedy zacząłem grać w Gothica, ale mniej-więcej to był początek roku 2005, kiedy G1 był w CD-Action. Wszystkie części, jakie wyszły, przeszedłem minimum dwa razy, poza trzecią częścią, przechodzę 2 raz .
pzdr-Ankh
Kashir:
Zacząłem od G1 kilka lat temu. Zachwycałem się grą niesamowicie (swoją drogą chciałbym przeżyć to jeszcze raz) i gdy tylko pojawił się pierwszy news o kontynuacji czekałem na nią z niecierpliwością. W 100% spełniła moje oczekiwania, to IMO jedna z najlepszych gier jakie powstały. Dodatek - to samo, gra stała się jeszcze bogatsza, jeszcze wspanialsza. No i wreszcie nas trefny Gothic 3. Jeszcze nie skończyłem, ale grałem i ma klimat. Tylko te wymagania
Pawelck91:
Ja zaczalem przygoe z Gothicem bodajze w 2003 roku kiedy dodano go do nieistniejacej juz serii CD Projektu(dokladnie nie pa,mietam nazwy ...) Pamietam ze po pierwszym kontakcie z gra mialem mieszane uczucia, a to zle sterowanie a to zla praca kamery ... Ale gdy zaczalem wglebiac sie w fabule i klimat gry , gdy sterowanie stalo sie znosne i kamera juz nie przeszkadzala gra mnie zauroczyla Na tamte czase swiat gry byl ogromny(!)
Moge powiedziec ze od tamtego czasu zaczela sie moja prawdziwa przygoda z gram,i cRPG
Yeah moj 150 post !!!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej