Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Wiek grania Gothica

(1/6) > >>

Mogul:
Piszcie tutaj ile gracie w Gothica od jakiej cześci zaczeliście ulubiona część a jeśli takie coś kiedyś było to z gory przepraszam...Gram w Gothica ok.3 lata zaczełem od jedynki ale nie grałem w 3(za słaby komp  )ale i tak wiem kilka rzeczy o najnowszej cześci

Vlades:
Ja chyba też jak mój poprzednik w 2003r. ale tak do końca to niepamiętam. Zacząłem w G1. Obecnie G3 mi nie chodzi i gram w niego u kolegi, jak do niego chodzę!!

(nie)bezimienny:
Ja zacząłem grać w Gothica dopiero 2 lata temu... Na początku zacząłem pogrywać w Gothic 2: NK, potem dopiero w pierwszą część sagi. Gra mnie bardzo wciągnęła. Ale G3 niestety mnie bardzo, bardzo zawiódł...

rafalos890:
A ja grałem we wszystkie części po kolei. W G1 zacząłem grac w październiku dwa lata temu. No i rzecz jasna przeszedłem w jakiś miesiąc. W G2 zacząłem grać w sierpniu zeszłego roku. No i też przeszedłem w jakiś miesiąc. w NK grałem, ale nie przeszedłem. G3 miałem kilka dni po premierze, ale miałem wtedy za mało ramu  . No i pograłem se wniego z 3 miesiące później (normalnie, bo wcześniej mi się cholernie ciął). Jestem akurat koło Geldern i G3 mi się zbudziło. Za mało w tym wszystkim fabuły. I ciągle tylko bezsensowne łażenie po miastach. Zieeew.

Pozdro. Rafalos890

fulkim:
Witajcie :)Moja przygoda z Gothicem zaczęła się dziwnie około 4 do 5 lat temu.Zobaczyłem G1 u kolegi i zacząłem ciupać.Oczywiście moim zajęciem było zabijanie gości z SO na kodach w zbroi gomeza i takie tam.Miałem wtedy zainstalowałem go u siebie i zacząłem przechodzić normalnie bez kodów i tak grac do wydania 2 i potem 2NK i tera G3 :)

PS.Na dodatek w moim orginale GoThic 3 była też koszulka :)

Pzdr dla wszystkich Gothicmaniaków :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej