Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Wiek grania Gothica

<< < (2/6) > >>

kolek:
Jeśli chodzi o normalne zetknięcie się z Gothicem to było ... hmm z 5 latek temu. Ale jeśli chodzi o granie samemu to tak z 2,5 roku temu postanowiłem że kupię G1. Jako że nie było go w sklepie na otarcie łez kupiłem G2, wtedy jeszcze nie umiałem go przejść, zaciąłem się na GD (zamku nie potrafiłem znaleźć, lol xD). G1 kupiłem z rok temu, a G3 w marcu tego roku.

diego16:
Dokładnie niepamiętam ile już gram ale pewnie jakies dwa lata już zeszły na Gothicu. Najpierw kupiłem GII , w czasie przechodznia IIjki, kupiłem GI , gdy przeszłem wszystkie części kupiłem dodatek do II NK i przeszłem GIINK.Niedawno kupiłem GIII w którą aktualnie gram i niemoge jej wkoncu skonczyć bo zawsze cos mi przeszkadza poprostu niemoge wbic się w rytm grania w GIII, Tu szkoła ,tu kumple i zawsze cos mnie zatrzymuje.

Walar:
Ja gram w Gothica jakieś 2,5 roku. Zacząłem od 1 (to chyba logiczne  ), potem 2, no a niedługo zamierzam sobie załatwić noc kruka. No a żeby pograć w 3 to musiałbym chyba kupić nowy komputer

Sir_William:
W Gothica zacząłem grać nieświadomym będąc, że jest tuż po premierze jego drugiej odsłony (t/j Gothic II). Mając problemy z pierwszą częścią przeszedłem do drugiej. Okazało się po krótkim czasie, że jest tak wiele nawiązań do pierwszej części, iż nie jestem w stanie zrozumieć o czym Ci "ludzie" mówią. Zaparłem się wewnętrznie i przeszedłem pierwszą część gry - stopniowo rozumując i wiedząc o co chodziło w drugiej części. Po wielkim sukcesie wygnania ÂŚniącego rozpocząłem rozgrywkę przepełniony euforią kolejnej odsłony. Od tamtej pory jestem wielkim wielbicielem sagi. Niecierpliwe czekanie na premierę dodatku, szperanie po portalach wiedzy o Gothic w celu wyszukania konkretnych informacji o ostatecznej dacie. Następnie premiera Gothic 3, wysokie wymagania i brak możliwości godnego pogrania w ową grę odsunęło mnie od niej.
Tak rysuje się moje 5 lat z Gothic. Nie czuję, że jest ten czas zmarnowany - wręcz przeciwnie - jestem wielce rad, gdyż nauczyłem się bardzo wiele z tej gry.

Arkhan:
Z sagą Gothic spotkałem się gdzieś jesienią roku 2003. Jak to zawsze mówiłem, do Gothic'a wszystko się zaczęło. Później od kumpla pożyczyłem pirata g2, a zaraz po premierze kupiłem dodatek Noc kruka. W g3 nie grałem bo nie wejdzie.

Pzdr.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej