Mantos Nick: Kojarzy mi się z mantem
Orginalny, bo myślę, że został po prostu wymyślony i nie ma z niczym niczego wspólnego wg. twórcy. Ogólnie podoba mi się.
Avatar: Ot, jakiś samurajek. Chyba już był na forum, może z galerii. Nic specjalnego, średnio mi się podoba.
Sygnaturka: Link do jakiejś kolejnej gry internetowej, czy czego tam innego i niezbyt orginalny, często używany obrazek przedstawiający Geralda.
User: Wartościowy dla forum, na pewno nie jakiś nubek, którego styczność z internetem nie wygląda tak jak u innych (co jest troszkę przykre) - do użytkowania kilku for i napisania trzylinijkowego posta w każdym temacie. Może to moja chora wyobraznia, ale wygląda mi na to, że silnie walczy, by jako nowy nie zdobył miana nubka i debila forumowego ;f
Największe zalety: ÂŻe to nie kolejny Kerth (ani też diabeł Mantroxowata ;f - plus:P) jak prawie wszyscy ostatnio rejestrowani użytkownicy. Dobry user.
Największe wady: Rozwaliła mnie któras tam rozmowa jego w leyanoiskiej karczmie, jak to napatrzył się w życiu na każdą rasę i stwierdził, że nie nawidzi wszystkich ras dookoła ;f Czasami palnie takiego farmazona, ale ostatnio takich nie widzę.
Co mi się z nim kojarzy: Hmm, to MANTOs, z mantem, pewnym wściekłym upodobaniem w sypialni (;f), z moim dziadkiem, który na stare lata twierdzi zawzięcie, że nie nawidzi świąt
(chodzi mi o to powiązanie, jak to stwierdził, że nie nawidzi wszystkich za wyjątkiem elfów) oraz z rannym lwem (ta stworzona przez moją wyobraznie rządza zostania kimś ważnym na forum ;f).
Obrazek: Oto i to pewne upodobanie w sypialni, o których mówiłem w skojarzeniach,, a dokładniej z jego nickiem:
http://www.streemo.pl/Image/3468_m.jpgStosunek do innych: Dobry, nie odrzuca znajomości ze strony nawet tych trochę mało poszanowanych użytkowników forum (ładnie ujęte ;f) z tego co widzę.
Jaki jest poza forum: Nie przyszło mi tego odkryc, ale myślę, że to tzw, jakby to Grison ujął "dude"
P.S. Prośba, do tego kto będzie mnie oceniał - sygnę niedawno usunąłem, bo IsentoR kazał mi ją zmniejszyć, ale mi się nie chciało już ;f Moja sygna wyglądała tak:
http://firsttube.com/images/gtntc.jpg , a pod tym było napisane "Jak to jest być adminem". Prośba polega na tym, by tą sygnę uwzględnić, bo zarówno ona jak i avatar jest związana z moim ulubionym serialem ;f