Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Oceń Poprzednika 4.

<< < (20/34) > >>

Grison:
Canis

Nick: Krótki, zwięzły i dźwięczny. ÂŚliczny pieseczek. Aktualnie sądzę, że lepszy od poprzedniego - Forenasa, który przypominał mi Bułgara na bazarze.

9/10

Avatar: Jakiś Casper - przyjazny duszek. Bądź chmura radioaktywnego pyłu. Czasami nawet wydaje mi sie, że to IsentoR po odwyku. Ogólnie ładny obrazek. Kto by na nim nie był to z pewnością jest to ktoś lubiany z masą przyjaciół i kochającą rodziną.

9/10

Sygnatura: Szkielet z uzdolnieniami muzycznymi - coś pięknego. Sygna bardzo ładna. Naprawdę mi się podoba. Klimatyczna i w ogóle.

10/10

User: Bardzo "mondry" i "inteligętny" chłopczyk. A przynajmniej za takiego się uważa. Ciekawa postać budząca mieszane uczucia u wielu użytkowników. Mądrze się wypowiada. Wie o czym pisze.

Zalety: Gra w marant, sweetaśny jest ;p

Wady: Swego czasu noska zadzierał.

Skojażenia: TG Gangsta. ^^

Obrazek: Klik

Jaki jest poza forum: Dane mi było nie jeden wyraz napisać w jego tlenowym okienku i w miarę fajnie sie rozmawiało.

Stosunek do innych: Miły jest ale z dystansem podchodzi do każdego.

Co sądzisz o jego postach: Raczej konkretne i na temat. Jeśli chodzi o długość do również dobrze wypadają. Jest co poczytać.

Canis:
Grison

Nick: Grison... ładny zgrabny i powabny niczek. ten niczek synka Gri kojarzy mi się z jednym z bohaterów filmu Bartman (niedawno TVN leciał, był to jakiś szef corporacji, która była przykrywką dla organizacji gangsterskiej. ładniutki 8/10

Avatar: Gwiazdeczka co sie kręci wierci i w ogóle prosto z westernu, ładnie mogę powiedzieć że ładnie.

Sygnatura: "Lubie Pierniczki", wydaje mi sie ze był temat, gdzie to było pisane jak się wyrywa dziewczyny, jakie sie ma sposoby na dziewczyny, i jedna z osób pisała ze pyta dziewczęta czy lubią pierniczki. Widzę Grison, że od razu odpowiadasz i czekasz na konkrety, ale raczej klientów nie zdobędziesz 10/10

User: Strasznie wesoła menda, czasami irytująca. Czasami jak coś napisze z sarkazmem, to aż nie wiadomo  czy się śmiać czy co. Taka mieszanina Assasyna (Niro) z starego grega, i tworzy się mieszanka: Grison. Spoko osoba ;) .

Zalety: Fajny jest, da się przy nim pośmiać.

Wady: ma zdecza skrzywienia seksualne.

Skojażenia: HA w obrazku będzie

Obrazek: Klik

Jaki jest poza forum: "Dane mi było nie jeden wyraz napisać w jego tlenowym okienku i w miarę fajnie sie rozmawiało." <--- Tak jak powiedział nic dodać nic ująć.

Stosunek do innych: Miły, normalny w stosunku do innych, czasami wręcz zbyt miły dla niektórych, na przykład członkowie Oterio Vomnen wiedzą coś nieco, dziwny gość pod tym względem.

Co sądzisz o jego postach: Pisze konkrety, czasami gdy dane jest mi czytać posty, to są dobre, dość długie.

Kozłow:
Nick - Canis - z łaciny - "Pies". Mówił kiedyś, że lubi psy, więc nic dziwnego. Mimo swej zwykłości nick ma w sobie jakąś klimatyczność (zresztą jak cały język łaciński).
Avatar - przypomina mi nieco Balroga z WP. Tylko lodowego :) Ale ogólnie to pewnie jakiś demon z gry czy coś takiego, albo zwykła grafika. Dosyć fajna. Nawet trochę pasuje do nicku :)
Sygnatura - chyba pan Canis lubi takie mroczne klimaty, bo w i sygnie mamy jakiegoś demona. Być może jest to sama śmierć - tak mi się kojarzy (i nie bez powodu, bo tak najczęściej się śmierć przedstawia).
User - postów ma wiele więcej ode mnie (no ale ja się rok nie udzielałem :) ). Siedzi w Marancie - a to świadczy, że musi się czasem trudzić nad postami. Ogólnie rzecz biorąc nigdzie nie widziałem, żeby kogoś zwyzywał czy się na kogoś "darł" na forum. Pomaga dla TG - nie wiem czy to się chwali :P:p ale nich będzie, że tak.
Zalety - największa - jaką znam - czyli - nie jest dogmatyczny.
Wady - wulgarny, pisze obraźliwe posty, niegrzeczny, zboczeniec, świr, wyzywa wszystkich, nie umie dyskutować, dogmatyczny, mało inteligenty.
Skojarzenia - Kojarzy mi się z obrazem "Czarny kwadrat na białym tle"., Kazimierza Malewicza. (wpisać w google)
Obrazek

Jaki jest poza forum - fajnie można z nim pogadać na tematy, na które zazwyczaj większość gadać nie chce.
Stosunek do innych - gbur, wariat, krzykacz, nie toleruje innych - to wiedzą wszyscy.
Co sądzisz o jego postach - poniższy jest głupi, bo pisze, że Grison "pisze konkrety" - a to wierutna bzdura. A tak na ogół, to jego posty celnie trafiają w temat, są przejrzyste i zrozumiałe.

Canis:
Kozłow

Nick: Czuć powiew Rosji. ÂŁadny krótki, fajnie się wymawia, nie ma co dodawać więcej. 9/10
Avatar: jeśli dobrze pamiętam głowa Lenina, albo nie wiadomo kogo, ładny fajny, czarny, postać patrzy w górę, jakby z nadzieją na lepszą przyszłość, albo wiedząc że ma racje i jego poglądy przyniosą pozytywny skutek, taka moja mini interpretacja, ładnie.
Sygnatura: Cytaty ludzi, komunistów, przynajmniej części, obrazujące poglądy kozłowa jak sądzę, ładnie, ale szkoda że nie ma grafiki jakiejś :P .
User: Oj długo kowala klanu ohsi nie było na forum i cieszymy się wszyscy żeś powrócił, że wkroczyłeś na odpowiednią ścieżkę do forum ;) . Fajna osoba, i z odpowiednimi poglądami,
Jest sobą, ze tak powiem, wie co chce i czego chce od życia, ma swoje poglądy na świat, i ma wiedzę. Czytuję ostatnio nieco o komunizmie, to co mi polecono, i dziwią mnie niektórych osób na tym forum problemy do Kozłowa, który ma normalne, odpowiednie poglądy, a usprawiedliwiając swoją niechęć do niego za kiepskie czasy za czasów stalinizmu, nieładnie. Cieszy mnie to ze jest sobą i ma swoje poglądy, to jest dobre.
Zalety: HA no to co wyżej to są zalety, i jak powiedziałem jest sobą i da się z nim przyjemnie rozmawiać, inteligentna z niego persona.
Wady: a któż ich nie ma.
Skojarzenia: No kojarzy mi sie z tym co będzie w obrazku no i przypomina mi takiego człowieka w czerwonym garniturku z symbolami ZSRR wyszytymi na nim, na piersi i na ramionach :D
Obrazek:

Jaki jest poza forum: Fajny, można z nim porozmawiać i dowiedzieć się nieco, mądra osoba jak już pisałem, i miła dość.
Stosunek do innych: no miły dość
Co sądzisz o jego postach: Pisze konkrety i dobrze uzasadnia swoje decyzje, logiczna z niego osoba, nie leje wody ze tak powiem, wie co chce.

Doman:
Canis:
Nick: Nawet fajny, łatwy do zapamiętania. 9/10
Avatar: Znalazłem na googlach taki sam, wpisując chyba "demon". Przypomina mi głowę ducha byka :D 10/10
Sygnatura: Trupek grający na skrzypcach - bardzo pomysłowe ^^. 9+/10
User: Zazwyczaj miły. Sprawia wrażenie inteligentnego człowieka, mającego swoje poglądy. Więcej nie napiszę gdyż Go za bardzo nie znam.
Zalety: Jest sobą, ma własne zdanie.
Wady: Nie znam, więc nie wiem.
Skojarzenia: Kojarzy mi się z przyprawami kamis
Obrazek:
Jaki jest poza forum: Tego nie wiem.
Co sądzisz o jego postach: Długie, sensowne i zrozumiałe. Nie widziałem, aby spamował.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej