Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Oceń Poprzednika 4.

(1/34) > >>

Crisis:
Robię nową edycję, ponieważ sądzę, że pytania z poprzednich serii się znudziły, więc teraz małe zmiany zaszły w pytaniach.

<<<Nick>>>

Nick:
Sygnatura:
User:
Największe Zalety:
Największe Wady:
Co mi się z nim kojarzy:
Obrazek, przedstawiający jego zachowania na forum:
Stosunek do innych:
Jaki jest poza forum:
Co sądzisz o jego postach:

Mam nadzieję, że nie muszę wyjaśniać?   Teraz mam taką prośbę. Jeśli będziecie mieli jakieś pomysły na nowe kategorie do oceniania, to proszę o podawanie ich wraz z oceną poprzednika. Może wtedy będziemy jakoś na bieżąco urozmaicać zabawę.

Zapraszam do zabawy. :]

Pozdrawiam, Crisis.

Edit: Zapomniałbym! Każdy post ma być przyzwoicie napisany. Nie piszcie ocen ludzi, których nie znacie, wychodzi to podczas czytania postów. Prosiłbym o rozbudowywanie swoich wypowiedzi///Crisis

Lucas Paladin:
Crisis

Nick - Nazwa tego nicku jest moim zdaniem oryginalna. Zapewne wielu osobom ta nazwa kojarzy się z jakimś kryzysem, trudnością. Cóż na pewno łatwo się go pisze, wymawia i nie trudno go zapamiętać(oj, a spamerzy powinni pamiętać xD) 9/10

Avatar - No cóż jak widać przedstawia on pewną postać, pewnie z jakieś gry komputerowej, zgaduję, że to Killzone? :) Dużo z nim się nie namęczyłeś, poza zrobieniem napisu, tak więc zbyt ładnie to on nie wygląda :) 7/10

Sygnatura - Jak widać przedstawia Dark Prince z gry Prince of Persia. Pod względem graficznym nie zachwyca, słaba głębia, postać za mocno wtopiona w tło, napis też taki sobie. Ale wielki plus za temat 7/10

User - Moderator, dawno pełen kontrowersji i złośliwych uwag ze strony Reimarra, który został zbanowany. Teraz "oczyszczony z zarzutów", najaktywniejszy obecnie(moim zdaniem) ze wszystkich moderatorów. Pisze długie i rozbudowane posty. Dużo pracuje, żeby udowodnić że zasłużył sobie na tą rangę. Dodatkowo nie ma żadnych ostrzeżeń, więc niemalże wzór do naśladowania. Strzeżcie się n00by!

Największe Zalety - Pomocny, miły, uprzejmy, uczynny, znający zasady poprawnego pisania.

Największe Wady - Cóż miejscami strasznie uparty i to jest chyba jedyna wada, jaką u niego dostrzegłem.

Co mi się z nim kojarzy - Jak już wspomniałem na początku z kryzysem, trudnością.

Obrazek

Jaki jest poza forum - Na pewno fajnie się z nim gada na komunikatorze. Widać, że prawdziwy maniak gier komputerowych z niego  Ale nawet dorośli muszą się nawet pobawić.

Co sądzisz o jego postach - Długie, rozbudowane i na temat. Niemalże zawsze poprawnie napisane gramatycznie i ortograficznie. Wiadomo, czasem wzbudzają kontrowersje(jak każdego), ale jednak zawsze są temat i to się chwali.

KrokusM:
Elrath

Nick - Zasze kojażył mi się z jakimś elfem. Nie wiem czy to za sprawą końcówki "th", czy cholera wie czego  Nie mniej jednak podoba mi się ze względu na prostą wymowę i fajny wydźwięk.

Avatar - Taaa... Zauwazam podobieństwo do pani z sygnaturki, zgaduje więc że to twoja dziewczyna. Nie wypada oceniać wyglądu, powiem tylko, że raczej sie nie napracowałeś przy nim, tak przynajmniej wygląda. Ale co ja będę gadać o jakości avatarów, jakby to mój był super bajerancko-odjechany  

Sygnaturka - Ekhm, ekhm. Nasze "mhroczne jak ch*j" hasło rozpoznawcze, które zresztą sam mam w swoim profilu  .  Najbardziej podoba mi sie userbar, wiem że ten z Behemoth'a zrobiłeś sam, a sądząc po podobnej konwencji pozostałych mniemam, iż jest to równiesz twoja robota. BARDZO udana zresztą robota(najfajniejszy chyba ten z Vader'a).

User - (jak tak dalej pójdzie, to powstanie kategoria, "ile razy rozmawiasz dziennie z userem" itp. Litości panowie. Nic tu nie napiszę, bo informacje które móglbym tu zawrzeć spokojnie można zmieścić w 2 następnych podpunktach)

Największe zalety - Słowem: "Swój Ziom" . A tak poważnie to zawsze gotowy do dyskusji na każdy temat, a wspólnych tematów mamy naprawde dużo, jest inteligentny (a rzadko ostatnio zdarza się spotkać osobę inteligentną), naprawde nie ma co się rozpisywać, wszystko można ztreścić  w Pierwszym zdaniu.

Najwieksze wady - "Ej wrzuć mi na rapida Gorgoroth"  ÂŻarcik. Większych nie stwierdziłem.

Co mi sie z nim kojaży - Hmm... Za sprawą nicku Elrath zawsze kojażył mi się z długowłosym elfem  
Dziwne to, ale jakoś tak już mam.

Obrazek -
http://www.gorgoroth.org/gallery/prom_pete...fn-beste-01.jpg
Wybacz, nie mogłem się powstrzymać  

Stosunek do innych - Nie prowokuje do kłótni, jest kulturalny, umie się chłopak wysłowić za co go bardzo cenię.

Jaki jest poza forum - świetny rozmówca, zwłaszcza jeśli chodzi o dyskusje na temat muzyki. Potrafimy godzinami gadać o zespołach, wymieniać się muzyką... Resztę napisałem w punkcie największe zalety więc...

Co sądzisz o jego postach - A co ja moge sądzić? Specem od ortgrafii to ja nigdy nie byłem, ale napewno rzuca się w oczy ich dobra jakość. Nie leje wody jak niekótrzy. Widać, że stosuje sie do zasady '"jakość, nie ilość" i wielki szacun mu za to.

Tidus:
KrokusM

Nick
Kojarzy mi się z Krakowem, i zapewne tak sie ma kojarzyć. Nigdy na żadnym innym forum nie widziałem tego nicku zaliczę więc go do oryginalnych/unikatowych. Mi się podoba, ale te duże M ( ogólnie duża litera ) na końcu trochę wiąże i kojarzy się z Iskiem na TG  

Hmmm... szczerze powiem, że nie mam pojęcia co na nim jest, i nie podoba mi sie to, avek moim zdaniem powinien być przejrzysty, a ten nie jest. < wyjaśnienie wyżej >

Sygna
Poza wielgachnym napisem i krzywymi twarzami < tudzież mordkami > nic nie ma. Trochę mało, ale i ja sam sygny obfitej nie mam. Ogólnie spoko, tylko napis mógłby być mniejszy, bo poza nim nic innego w oczy sie nie rzuca.

User
Aktywnością nie grzeszy, 9 postów w tym miesiącu, 0,5 dziennie od daty rejestracji.Nie nosi przynajmniej spamerskiej skazy, a to że nie ma czasu, bądź chęci - szkoda, bo ma perspektywy.

Największe zalety
Dobre, rozbudowane, treściwe posty

Najwieksze wady
Posty są dobre ale... przydało by się ich więcej - aktywność największa wada

Obrazek
Klick

Stosunek do innych - Uprzejmy, z kulturą co dodać? dobry user, konkretny, z klasą.

Jaki jest poza forum - Nie miałem okazji ani razu zamienić z nim słowa, to akurat jedyna rzecz, której  nie przestrzegłem z regulaminu zabawy - Krokus jest mało aktywny, i nie sądzę, aby miał wielu dobrych znajomych. Elrath ledwie co pisał.

Co sądzisz o jego postach - Ten pomysł Crisis'a mi się nie podoba, nie będę powtarzał, że jego posty są rozbudowane etc.

Bela:
ZHAI  

Nick: O nicku wypowiadałem się w poprzedniej edycji programu "Oceń Poprzednika", stwierdziłem wtedy, iż ów nick jest ZHAIEBISTY - krótki, łatwy w zapamiętaniu, krótki, ciekawa pisownia ("H" nieme), krótki, na literę "Z", krótki.. No nie wiem co jeszcze o nim można powiedzieć.. ÂŻe jest krótki?

Avatar: bOsHe TcHo To zA MorDa? "talentó do awataruw zioooom to ty nigdy nie miałeś" raz takie cuś dostałem i postanowiłem ci to przekazać. Zmień ten szit i wsadź coś normalnego bo te mordy już mnie zniechęcają do życia.

Sygnatura: obrazek znośny, samotny łowca rasowy, tylko ten pattern powinien mieć na mój gust mniejsze krycie ustawione. Trochę to takie nie wyraźne, jak babcia na reklamie co herbatki na katar nie piła. Walnij se herbacianke i zrób coś z tym :P

User: - freshman ^^ będę cię tym gnębił do końca świata, da mnie, mimo jakiegoś tam stażu na stronie zawsze będziesz świeżakiem :P mój n00bek kochany, daj pyska

Największe Zalety: brak danych :D

Największe Wady: wady? trochę dużo, wybiorę największą - czasami robi za dużo szumu o jakieś pierdoły, łatwo strzela z dupy, robi focha i odstawia manianę

Co mi się z nim kojarzy: osiołek - IAHZ - okrzyk godowy osłów, a przy okazji Zhai od tyłu.

Obrazek, przedstawiający jego zachowania na forum: klikejta

Stosunek do innych: śmiem rzec iż stosunek delikwenta jest nieco pretensjonalny.. "MAMA! ON MA WIÊCEJ SKILLI ODE MNIE! ÂŁAAAAAA!

Jaki jest poza forum: bajecznie, rozkosznie, namiętnie, nieziemsko nie wiem jaki..

Co sądzisz o jego postach: do kosza z tym! Szkoda że nie łamią regulaminu bo bym mu warna wstawił :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej