Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Oceń Poprzednika 4.

<< < (19/34) > >>

Serail:
Boba Fett

Nick: Taki "star warsowy" i bardzo dobrze, bo lubię gwiezdne wojny, aczkolwiek to umiłowanie ÂŁukasza do Boby Fetta jest trochę podejrzane :]
Avatar: Przedstawia wyżej wymienionego Bobę w swojej zbroi, coś mu z tam zza pleców wystaje, najprawdopodobniej jetpack, ale kto go tam wie :)
Sygnatura: Kiedy ją zobaczyłem od razu skojarzyła mi się z Rydzykiem, oczywiście ojciec Tadeusz to ten po lewej, a ten po prawej to zbuntowany parafianin, który nie chce zapłacić za radio.
User: W porządku gość, bardzo dużo zrobił dla serwisu, więc należy mu się szacunek.
Największe zalety:Zaletą jest to, że dba o porządek na forum
Największe wady: Tylko, że jak on posprząta, to ja nie mam nic do roboty.
Co mi się z nim kojarzy: Jakiś żołnierz elitarnej jednostki wojskowej, to przez jego zamiłowanie do zabawy w żołnierzy.
Obrazek:
Stosunek do innych: Koleżeński, co tutaj więcej pisać?
Jaki jest poza forum: Taki jak na forum, przynajmniej na komunikatorze.
Co sądzisz o jego postach: Ktoś kiedyś powiedział, że są długości wypracowań z Polskiego, coś w tym musi być :P

Tidus:
Serail...

Nick ; Sweet loff. Nie wiem co ćpałeś, gdy postanowiłeś się tak nazwać, ale odstaw to bo Ci szkodzi. Już lepsze było by Benedykt XVI. Serio ;]
Avatar ; Radioaktywność w rękach Irańczyków... pfff na TG spadnie bomba wąglikowa domowej roboty Seraila. Niekontrolowane masowe orgie i inne zwierciadła apokalipsy to tylko u Seraila i jego avatarze.
Sygna ; ekhm....
User ; Koffany moderator który mnie loffcia, robi dobrze wieczorem i w nocy, poranki ma ciężkie i często nie widzi wielu nadużyć na forum. Interesuje się częścią "artykualną" forum za co mu chwała bo mi się nie chce. Jest loffciany, pomocny i mendowaty. Robi wiele, ale i tak czeka Cię tak jak Wiktora pobyt w Amsterdamskim domu rozpusty "Afrodyta " ;).
Największe zalety: Loffcia mnie xd
Największe wady Loffcia IsentoRa x(
Co mi się z nim kojarzyZ Chińskim programem nuklearnym.
Obrazek http://newell.myweb.uga.edu/images/Pink%20stinkhorn%202.jpg
Stosunek do innych:Radioaktywny i miły do bólu... zbyt miły
Co sądzisz o jego postach Na temat ;p prawie zawsze;p

Canis:
Tidus...

Nick: Hm, czyżby Tidus to nie był Bohater Final Fantasy? Tak mi się wydaje przynajmniej, fajny. Tedzik.
Avatar: Jakaś cholera społeczna w marynareczce białej koszuli i krawacie. Pasuje.
Sygna: Fajny cytat i obrazek gdzie to napisane Zhai jest, ładnie ładnie.
User: Co tu dużo mówić, moderator, czyli zielony człowiek.
Największe zalety: Jest moderatorem więc w porządku szumowina jest, a więc ma zalety, pisze łądnie zgrabnie i powabnie na forum, dogadać się z nim też można.
Największe wady: Hm, człowiek jak człowiek jest jak przedmiot, często wadliwy.
Co mi się z nim kojarzy: taki Chińczyk/Japoniczyk popijający ryżówkę/sake.
Obrazek:

Stosunek do innych: Tedzik ma pozytywny stosunek do innych.
Co sądzisz o jego postach: Zazwyczaj na temat, zbytnio nie ma się co czepiać pisze ładnie.

Eregrin:
Canis
Nick: Niby krótki, ale mi się podoba. Nie mam co do niego skojarzeń, jednak wielki + za to, że nie jest to Xardas czy Pyrokar. Z Avkiem i jego gildią w Marancie, kojarzy mi się z Nekromantą. nie wiem, czy jest on z jakiejś gry, aczkolwiek to ja, nigdy o tym nie słyszałem.
Ocena: 8/10

Avatar: Jakaś bestia, przekroju nieumarły, który chce nas pożrec. Nadaje klimatu do nicka, czyniąc go "Mrocznym". Jesli chodzi o to, czy mi się podoba czy nie, to odpowiedź brzmi: TAK

Sygnaturka: kolejne zUo. Podkreśla to Mrocznośc Avataru + Nick, nadając przy tym uczucia rozjaśnienia. No chyba, ze to muzyczka pogrzebowa.

User: Zamieniłem już z nim kilka słów na GG. Gada się z nim nawet fajnie :) nie znam go jednak na tyle dobrze, żeby się tutaj rozpisywac. Wydaje mi się, że jest miły. Może własnie to, próbuje ukryc w Avku i sygnaturce? mozna z nim pogadac o konkretach, dodatkowo przy tym żartując, oraz o innych rzeczach.

Największe zalety: To, co napisałem w User. Ale dodatkowo to mam wrażenie, że zmienił nastawienie do mnie na lepsze.

Największe wady: Kiedyś, to chyba nie za bardzo za mną przepadał.

Skojarzenie: Nekromanta, który przywołuje szkielety i inne zUo.

Obrazek: obrazek

Stosunek do innych: Dobry.

co sadzisz o jego postach: Na temat i bez zastrzeżeń.

Canis:
Lord Arthas

Nick: troche trwa zanim się go wymówi, lord rozumiem, Arthas boś pewnie fan WarCrafta, i nie podoba mi się to ze właśnie nick z WarCrafta, bardzo mi się nie podoba, i dla tego uważałem cię za pokemona. Ocena: 5/10

Sygnaturka: również zamilknę w tym punkcie...

User: Zamieniłem już z nim kilka słów na GG. Gada się z nim normalnie jak człowiek z człowiekiem, nie było to wiele rozmów zaledwie kilka, nie więcej niz 5 a i chyba tyle nie, ale z tego co było mi dane z nim zamienić słów była to w pożądku osoba i zmieniłem moje nieprzyjemne nastawienie do niego, na nieco przyjemniejsze ;) . User w poządku przyjemna postać, mam andzieję ze dane będzie mi z nim keidyś się dane bardziej poznać.

Największe zalety: No napewno to co napisałem wyżej, no i to ze jest nominowany do gali w kilku kategoriach, to świadczy o jakości, o tej osobie na plus.

Największe wady: Cholera, a tak liczyłem na najaktywniejszego usera...

Skojarzenie: kojarzy mi się z jeźdźcą na kucyku (koniu).

Obrazek: Klikaj!

Stosunek do innych: Raczej Dobry.

co sadzisz o jego postach: Czasami potrafi przyspamić, pisze ich ostatnio troche.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej