Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Oceń Poprzednika 4.

<< < (21/34) > >>

Canis:
Domandxd

Nick: A no czuję od niego oryginalność, bardziej pasuje mi: Domand xD. Nawet nie źle, bardzo cieszy mnie ze oryginalne a to jest dla mnie podstawowy wyznacznik osoby, pokazuje w mych oczach jakość użytkownika, czasami błędna ocena, ale jednak, ładnie. 8/10
Avatar: no a tu ładnie czaszka, szkielecik, gęba rozwarta a tu jęzor wystaje, więc taki dziwny szkielecik, oczęta mu się świecą. A więc ciekawie, podoba mi się.
Sygnatura: tu nic nie widzę...
User: dane jest mi ostatnio widzieć w działach o Gothicu, dobrze ze się wypowiada, bardzo dobrze, coraz częściej go widuję tam, dobrze że powoli rozszerza zasięg, będzie może przyjemnie z nim podyskutować w Forum Romanum.
Zalety: Cóż, coraz częściej się wypowiada, aktywność to zaleta, nie spami, chodź posty do najlepszych nie nalezą, ale do złych na pewno też nie, taki średni poziom utrzymuje.
Wady: nie mnie to oceniać...
Skojarzenia: taki nie oszlifowany diamencik z którego może być całkiem ładny kamyk.
Obrazek:

Jaki jest poza forum: nie wiem... ale może dane będzie mi poznać
Co sądzisz o jego postach: Nie spami, chodź posty do najlepszych nie nalezą, ale do złych na pewno też nie, taki średni poziom utrzymuje.

Pana Canisa proszę, aby trochę się wstrzymał, rozumiem, że lubisz ten temat, chcesz w nim oceniać i samemu być ocenianym, ale trochę rozwagi w 24h oceniłeś 4 razy samemu będąc ocenionym tyle samo razy. - Tid.

Dobra spokojnie, ale taki fajny temacik... już zwolnie... lekki stop będzie ;)

Kirgo32:
Canis:

Nick: Taki nick na forum jest raczej niespotykany, oryginalny. Jest ciekawy, ale zarazem dziwny. Gdy go widzę przychodzi mi na myśl człowiek cyniczny. Ten nick jednak mi sie podoba i daje mu ocenę 8/10.
Avatar: : Kojarzy mi się on raczej ze statkiem kosmiczny, a nie z demonem ;D Ale jest pomysłowy i całkiem fajny. Ocena 9/10
Sygnatura: Heh....szkielet grający na skrzypcach...nie wiem co o tym myśleć, ale wizualnie sygnatura jest dobra więc dam 7/10.
User: Ma dużo postów, i często go widać w działach pomocy. Jak zauważyłem to wie o czym pisze i jest jednym z inteligentniejszych osób na tym forum.
Zalety: Jest aktywny, pisze przemyślane posty, nie spamuje, jak już mówiłem widać, że do głupich osób nie należy.
Wady: Nie zauważyłem żadnych, ale być może nie przyglądałem się....xD
Skojarzenia: Sam nie wiem czemu ale kojarzy mi się on z jakąś mroczną i dziwną osobą...
Obrazek:
Jaki jest poza forum: niestety nie wiem.
Co sądzisz o jego postach: Nie spamuje, pisze ładnie ułożone i dobre posty, często się rozpisuje.

Grison:
Kirgo32

Nick: Nie za bardzo widzą mi sie nicki z numerkiem. Lepszy byłby po prostu "Kirgo". Mimo wszystko nie jest tak źle jak chociażby "mualinusiax45x55" ;].

5/10

Avatar: Chyba ze zbiorów TG. Wojownik stojący pod słońce z uniesioną kataną w górę. Fajny motyw.

9/10

Sygnatura: Cytat. O jego mądrości i o tym jak sie ma do życia nie będę pisał, bo różnie go można odbierać. ÂŚrednio mi sie podoba.

5/10

User: Z tego co widzę, to w miarę aktywny. Spamu też nie widziałem w jego wykonaniu. Raczej myśli o czym pisze.

Zalety: Wygląda na inteligentną osobę.

Wady: Nic o nich nie wiem.

Skojażenia: Surykatka malezyjska pręgowana ze sznurem na szyi dyndająca na cienkiej gałęzi eukaliptusa.

Obrazek: Klik

Jakie jest poza forum: Nie znam delikwenta toteż nie wiem.

Co sądzisz o jego postach: Tak jak w punkcie User. Nie spamuje, a i mały offtop nikomu nie zaszkodzi.

Mantos:
Grisonek
Nick: Prawdopodobnie wypił dużo mleka i połżył się na polu, aż mu nagle spadła cegłą na głowę i wymyścił Grison. Szczerzę mówiąc cały czas czytałem ten nick jako Girson przez co kojarzył mi girami ;]

8/10

Avatar: Jak to momo określił "Żydowska Gwiazda" No ale co innego powinien mieć szeryf? Tylko niestety trochę nudny ;/

6/10

Sygnaturka: I dlaczego TVP nie wstawiło wtedy czerwonego kwadraciku? Władcy móch to mogą być od 18 lat, a muminki to dzieciom pokazują ;/

9/10

User: Grisonek jest najzateletubiaszczym userem, jest aktywny i dobrze się z nim rozmawia. No i prawdopodobnie najbardziej lubiany user ;)

Zalety: Jak to ujął "ja nie mam poczucia humoru, ja mam naje.bane w głowie" i jak takiego nie koffać? Zawsze wniesie trochę światł w forum tego złego Isentora  :-[

Wady: Nie myje pępka ;( i się łatwo obraża ;/

Skojarzenia: Kierownik empiku ;D

Obrazek: Klik

Jaki jest poza forum: Koffany!

Co sądzisz o jego postach: Światełko nadziei kiedy się nudzisz ;]

Kozłow:
Mantos
Nick - Mantos... W oczywisty sposób kojarzy się ze znanymi dropsami (miętowe i owocowe, green apple, chyba pomarańczowe i ChGW jakie) Może literówka? ;] W sumie moja babcia mówi na Mentosy - Mantosy :D Znasz moją babcię?

Avatar - jakiś rysuneczek elfa (bo długie uszy) z jakimiś tatuażami na twarzy. Elfów nie lubię - wolę krasnoludów - także avatar mnie ne nrawitsia.

Sygnatura - Fajny bannerek "mówiący", aczkolwiek to co pod bannerkiem się kryje - to te cholerne My Mini City - nie wiem co sprawia, że to modne... Kupcie sobie Sim City, a nie trujecie dupę ludziom żeby klikali. Taka mała rada :) A tak poza tym - lekcje używania forum fajne :) Tylko szkoda, że opcja szukaj mi nie działała nigdy... :P

User - prawdę mówiąc to widziałem bardzo mało jego postów, chociaż ma ich bagatela 800. No ale może pisze dużo na marancie - a tam się postów nabija sporo i szybko.

Zalety - Nie znam człowieka. Ale wiem, że jest otwarty, tolerancyjny, bezinteresowny, asertywny, dobrotliwty, szczodry, hojny.

Wady - Nie znam człowieka. Ale wiem, że jest dogmatyczny, nietolerancyjny, egoistyczny, nieasertywny, skłonny do zła, skąpy.

Skojarzenia - Mantos - the Freshmaker.

Obrazek
Pierwsze, co mi wyskoczyło po wpisaniu w google nicku. Google rulez! :D

Jaki jest poza forum - konstantynoneapolitańczykowianeczkowaty.

Co sądzisz o jego postach - ta kategoria jest w ogóle głupia - bo 7/8 użytkowników pisze o tym w "User".

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej