Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń Poprzednika 4.
Arkhan:
Maksous
Nick: Nie spotkałem się z podobnym nickiem na żadnym forum więc śmiem sądzić że jest on oryginalny.
Avatar: Gdzieś już go widziałem. Ale, user ten ma ten avek od początku swojej kariery na tym forum tak więc mogę dać 6/10.
Sygnatura: Brak.
User: jeśli kojarzę dobrze to miał sporo ostrzeżeń w przeszłości ale przyrzekł poprawę i tą poprawę zauważyłem już dawno temu. Nie spamuje, stara się w miarę kulturalnie zachowywać się na forum. Jest w porządku.
Największe zalety: bezkonfliktowość, dobre posty i wypowiedzi na temat.
Największe wady: są naprawiane...
Co mi się z nim kojarzy: Gladiator...
Obrazek, przedstawiający jego zachowania na forum : pach!
Stosunek do innych: Pomocny, życzliwy.
Jaki jest poza forum: nie wiem ....
Co sądzisz o jego postach: Co raz dłuższe, zawsze na temat.
Baś-ka:
Arkhan
Nick: Oryginalny, nie widziałem takiego nicka nigdzie indziej, różny od otoczenia.
Avatar: Niezły obrazek, jak wyżej oryginalny, nie kojarzy mi się z żadną grą, tudzież filmem.
Sygnatura: Nie udało mi się tego przetłumaczyć ;p. Ale ten obrazek z gg mi się raczej nie podoba .
User: Z początku uważałem go za zadufanego w sobie katolika, ale zmieniłem zdanie, pisze dobre posty ogólnie nie ma się do czego przyczepić.
Największe zalety: Kulturalne wypowiedzi na temat,wygląda na porządnego gościa.
Największe wady: Hmm, czasem wydaje mi się że za bardzo broni własnych racji, ale to tylko moje zdanie.
Co mi się z nim kojarzy: Mędrzec w skórze nastolatka .
Obrazek, przedstawiający jego zachowania na forum:
Stosunek do innych: Myślę że jest miły,pomocny, trochę nieustępliwy ale też bezkonfliktowy ;).
Jaki jest po za forum: Pewnie przeciętnym polakiem, może nawet ministrantem ;p.
Co sądzisz o jego postach: Są na poziomie, zero spamu raczej rozbudowane.
Maksous:
Rahtar
Nick: Myślę że sam wymyśliłeś ten nick, nigdy z podobnym się nie spotkałem :p. Za inwencję 9/10
Avatar: kostucha myślę . Zapewne sam go zrobiłeś (w sensie oprawiłeś), podoba mi się ;p 10/10
Sygnatura: nie ma :/
User: nie znam go za długo, po mojej długiej nieobecności na forum nie jest to dziwne ;p. Potrafi się odnaleźć i pisze mądrze, myślę że nie jestem spamerem ani trollem, więc zapewne jest dobrym userem
Największe Zalety: pisze mądrze, nie jest opryskliwy, lubi pomagać (jak każdy xD)
Największe Wady: hmmm... brak danych.....
Co mi się z nim kojarzy: z jakimś barbarzyńcą (po nicku)
Obrazek, przedstawiający jego zachowania na forum: klik
Stosunek do innych: miły, spokojny, pomocny....
Jaki jest poza forum: nie wiem
Co sądzisz o jego postach: mądrze napisane, przemyślane i najważniejsze - nie popełnia błędów ortograficznych.
Tidus:
Mantos
Nick Mentosy...!. Nie lubię ich, wole Tic-Tac'i i gumy orbit :f. Nick z powietrza, albo 1000000000 anime. Przynajmniej łatwo się kojarzy
Avatar Ino elfiq jest sobie na avatarqu, ma taki zharąbisty profil choby go miało co zeżreć zaraz. Ino tak sobia
Sygna Userbary, oczywiście nie dało się poświęcić 30 minut i czegoś znaleźć lub 5 godzin, żeby własny zrobić nic w niej nie ma <xP>.
User Taki szaraczek, pojawia się i znika, jak twoja stara. Spami, morduje gwałci i kradnie. A szczegółowo - jest ok
Największe ZaletyJest wysokim, niebieskookim blondynem
Wady ÂŻe nie jest niskim szatynem, proste.
Co mi się z nim kojarzyMentosy...
Stosunek do innychLachociągarski
Jaki jest poza forumFatal error
Co sądzisz o jego postachZaglebiste, szał, naucz mnie kiedyś tak pisać. Dobre są, bo w sumie treść oddają ;p
Edit
obrazek...
zUo
//Walar, ty cieniasie, ten na avatarze to Constantine... < Keanu Reeves >. Nick też źle przetłumaczony... Dzień gniewu, biada zwyciężonym -.-. Tak na przyszłość, jak komuś się mój nick zachce przetłumaczyć
Walar:
Dies Irae Vae Victis
Nick: "Dzień chwały, chwała zwycięzcom". Czy nie mogło zostać poprostu Zhai? ;p
Avatar: Przypomina mi on Max Payne'a, chociaż odrobine kojarzy mi się też z Neo...
Sygna: Terminator Konon, co likwiduje wszystko xD
User: Bez żadnych zastrzeżeń. Dies jest w porządku.
Obrazek: xD
Największe Zalety: Jest w Otterio Vomnen ;p
Wady: Nie wiem...
Co mi się z nim kojarzy: Max Payne, Neo
Stosunek do innych: Przeciętnie przeciętny xD
Jaki jest poza forum: Nie mam zielonego pojęcia :)
Co sądzisz o jego postach: Sensowne, spójne, długie, czyli takie jakie powinny być
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej