Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Oceń Poprzednika 4.

<< < (10/34) > >>

Eregrin:
WALAR

Nick: Hmmm... Kojarzy mi się z wilkiem, oraz z piorunem. Nie wiem zabardzo, co sądzić mam o tym nicku, aczkolwiek jest: średni
Avek: http://gothic.gram.pl/forum/uploads/av-7629.jpg - no nie wiem... Tamten twój poprzedni kotek, lepiej mi się podobał... ;)
Sygna: Fajna nawet
User: Jest ok, widać, że polubił on bardzo MARANT. A w "Tawernie pod Martwą HArpią" jest również ok ;)
Największe zalety: Pisze mało spamu, o ile nie w ogóle ;P
wady: <nie wiem>
Co z nim mi się kojarzy: Wilk i piorun ;)
Stosunek do innych: Nie wiem, ale uważam, że powyżej średniej
Jaki jest poza forum: Nie wiem, ale uważam, ze jest on BAAAAAAAAAAAArdzo spokojny. Nie wiem... Ale chyba taki właśnie jest.
Co sądzisz o jego postach: dobre...

Tidus:
Lordzik ;p

Nick: Za dużo czasu grałeś w W3... co tu mówić zerżnięty z gry osobiście mi się nie podoba, nick powinien charakteryzować daną osobę, a tu wielki shit. 0 weny własnej
Avek : To się leczy... wszędzie W3
Sygna : Pożyteczna na swój sposób... przynajmniej tu nie ma nic o W3
User : Spam... za dużo spamu i robienia herosa, za dużo debilizmu, za dużo Ciebie samego w głupich powielających się tematach.
Największe zalety : Brak, ale jest długa lista wad:
Największe wady : Spamerstwo, przerośnięta inteligencja, brak umiejętności pisania poprawną polszczyzną, 0 wyobraźni, 0 perspektyw na forum.
Stosunek do innych : Podpier**ala się do kogo padnie...
Jaki jest poza forum : Nie znam i nie mam ochoty poznawać
Co sądzisz o jego postach : sWeeetaÂŚne I FokUle... :f

Bela:
Dies Irae Vae Victis

Nick: Nie wiem co paliłeś w dniu, kiedy ustawiałeś sobie taki nick, ale jedno cipowiem - daj namiar na ten towar, pobiłeś nawet mnie, na*ebanego, ledwo patrzącego na oczy ustawiającego sobie buźkę IsentoRa na avek z napisem LOVE i zmieniającego nick na Yogi Fura Kukabana.. A co to w ogóle znaczy? Słyszałem to gdzieś na polskim ale nie kumam tego zwrotu.. Ze swojej marnej znajomości łaciny wnioskuję że Bóg wygrywa xD - zhai było lepsze

Avek: aż musiałem otwierać temat w nowym oknie żeby zobaczyć co żeś też tam wymłodził na swojego avka.. No i co widzę? O! Twój Stary! A nie.. twoja stara chyba jednak.. chociaż? Z resztą nie wiem.. Avek nic szczególnego, stoi koleś w krawacie, mało kolorów (i chwała ci za to), nie kłuje oczu, więc jest spoko - mógłby być jednak jakiś zabawny, bo ten wywołuje skrajnie obojętne uczucia.

Sygna: aż mi się wierszyk z dzieciństwa poprzypominał "stare niemodne, do ciebie podobne". Z konona była kupa śmiechu, a sygna zrobiłaby karierę gwiazdy, gdybyś ją pokazał rok temu. Mimo to na jej widok pojawił się na mojej parszywej mordzie uśmiech :) thank you!

User: z tego co pamiętam to lubiałeś robić sporo krzyku o nic i z okrzykiem na ustach "za mamusię" byłeś gotów wszystkich nas pozeżerać w obronie swoich marantowych racji :P hierarhia w łowcach ci nie pasowała xD ale było minęło, ogólnie jako user to nie sposób na niego narzekać, jednak w marancie lubiał polecieć sobie w kulki (przynajmniej za mojejkadencji)

Największe zalety: zapewne kocha mamę..

Największe wady: com powiedział - powiedziałem

Co mi się z nim kojarzy: heh.. miałem tego nie pisać, ale co mi tam :P wyobraźcie sobie 130kilowego grubaska w 2 klasie gimnazjum - łatwiej go przeskoczyć niż obejść, no więc teraz sobie wyobraźcie, że ten grubas biegnie przebierając rozpaczliwie nogami za grupka smukłychkolegów z klasy, których nie może dogonić. Teraz dodajcie do tego krzyk z jego spłakanej gęby "ODDAJCIE MOJEGO SNICKERSA!", a na końcu zróbcie z tego stopklatkę - taki właśnie obraz mi się z nim kojarzy. Podobny widok przedstawia Chouji, gdy się go nazwie grubasem, lub chce się zjeść ostatniego chipsa.

Obrazek:

Stosunek do innych: chyba w porządku, wesoły z niego chłoapk, gdzie nie poszedł, tam się z niego śmiali xD <joke> [enter]

Jaki jest poza forum: a skąd ja to mam kurza sraczka wiedzieć? Raz go tylko na konfie wyśmiali i tyle..

Co sądzisz o jegopostach: pozwólcie że zaśpiewam pisoenkę ani mru mru: "nic ciekaweeegoo"

Ponurak:
Bela

Nick: Nick bardzo Belowaty. Ogólnie to mi się zdaje, że wziął się od nazwiska.(chyba)

Avek:Interesujący. Szczególnie intryguje mnie 1 plan, czyli ludzik z plecaczkiem xD(no dobra jak się uparłeś to masz to nie plecaczek tylko ręka, co on ma uczulenie na pszczoły?)

Sygna:Sygna jak to sygna. Normalna no nie. Tylko trochę mało "rzuca" się w oczy. Można by rzec, że wcale jej nie ma.

User:Dawny mod. Przestrzega reguł. Podobno nie miał ani razu warna. Ciekawe, bardzo ciekawe.

Największe zalety:Jest sobą, mówi to co myśli

Największe wady:nie zauważyłem

Co mi się z nim kojarzy: Ten sympatyczny ludzik z jego avatarka. Ale z tego co mi wiadomo pan Bela jest zupełnie inny

Obrazek:
Piękne co? Ty jesteś Jerry :D Nie wiem czemu ale tak mi się kojarzy. Sami przyznacie, że foto jest świetne.

Stosunek do innych:No szanuje innych etc. Ogółem mówiąc dusza towarzyska forum. Nie lubi gdy ktoś się wywyższa. (czy coś w tym stylu)

Jaki jest poza forum:Nie znam go za zbytnio ale poza forum wydaje się być spontaniczny hehe coś czuję że dostanę za to w zęby xD

Co sądzisz o jego postach:Są bardzo Dłuuuuuuuuuuuuugie i rozbudowane. Kiedy zaczynam czytać świeci słońce, a kiedy kończę jest ciemno. Jednak czyta się nawet przyjemnie.

Bela:
Ja tu sobie pozwolę na małą dygresję, i trochę innowacji wprowadzę. Mianowicie mam zamiar zacytować Angara, parę rzeczy sprostować, no i - oczywiste - ocenić go. No więc jadymy z tym koksem..

ANGAR

Nick:

--- Cytuj ---Nick bardzo Belowaty. Ogólnie to mi się zdaje, że wziął się od nazwiska.(chyba)
--- Koniec cytatu ---
No to tyle dobrze o mnie wiesz, zaiste - wziął się od nazwiska, słusznie prawi, polać mu!

A co do Angara? Mało oryginalny, stanbowczo za mało, jedyny gothicowy nick jaki tolerowałem to Kapitam Greg, ale to już inna historia. Jeszcze te kropki.. No ale przemilcze je, każdemu podoba się co innego, więc nie będę mu tu już metek neo-kid'sów przyszywać.

Avek:

--- Cytuj ---Interesujący. Szczególnie intryguje mnie 1 plan, czyli ludzik z plecaczkiem xD
--- Koniec cytatu ---
Z d*pą, nie plecaczkiem.. Człeku to jego ręka jest! A avek owszem - mnie też się podoba xD

Co do Angara - no jego avek bije DIVV na głowę, tu się przynajmniej coś kutwasi, i to całkiem zabawnie. Duszek rulez avek mi się podoba. Czcij marchewe też nie było złe, ale chwała ci za zmiane zdjęcia jakiegoś patafiana z dorysowanym hitlerwąsem. Co raz trolepiej tak trzymej chłopie.

Sygna:

--- Cytuj ---Sygna jak to sygna. Normalna no nie. Tylko trochę mało "rzuca" się w oczy.
--- Koniec cytatu ---
Nic dodać - nic ująć. Przestałem być zwolennikiem galerii sztuki w sygnaturach.

A Angar? Mnie zabił ubek o zacnym tekście "sracz user" i będę bronił krzesłem tibii czy jakoś tak :P trafne i przytuliaszcze :P pozostałe trzy ubeki przeszły mi jakoś bez echa, co świadczy o ich miernocie w moich patrzałkach.

User:

--- Cytuj ---Dawny mod. Przestrzega reguł. Podobno nie miał ani razu warna. Ciekawe, bardzo ciekawe.
--- Koniec cytatu ---
Nie tak znowu dawny, raptem pare miesięcy minęło.. Warna owszem, nie miałem ani jednego, choć nie raz mi się zdażyło poważnie nagiąć regulamin czy solidnie kogoś obrazić (nie łamiąc przy tym regulaminu) - tak to tylko Belka potrafi xD się jest heheh

Angar? Sam mu warna wlepiłem, i do teraz ma burak 20%, nikt nie raczył docenić jego poprawy hehe.  poprawa jest znaczna, skoro wlepiłem mu warna, tomiałem go za idiotę piszącego jeszcze gorsze posty.. No ale się chłop wyrobił, piona dla niego.

Największe zalety:

--- Cytuj ---Jest sobą, mówi to co myśli
--- Koniec cytatu ---
Cieszę się, że ktoś to zauważył, że powszechne konwenanse i lizanie odbytów to ja mam w d*pie..

A Angar? No ma to coś.. mimo różnicy wieku, tego że jest uciążliwy, męczący, przygłupawy, potrafi dobić, czasem nie błyszczy inteligencją, to go lubie, ma to coś chłopak, że można z nim lekko pogadać, mimo iż czasme przez niego mam ochote wy*ebać monitor przez okno, to nie umiem się na kolesia długo wkurzać. A druga rzecz to to, że jest wyrozumiały i pełen zrozyumienia: jak mam zły humor, a on zacznie coś pieprzyc, a ja nie mam na ochoty znim gadać, to mówię wprost żeby spier*alał, a on to kuma i nie zwraca mi gitary, i przy okazji nie strzela focha. Big plus :P

Największe wady:

--- Cytuj ---nie zauważyłem
--- Koniec cytatu ---
ja też nie xD

A u Angara to wymieniłem wyżej, nie ma sensu się pluć o to samo dwa razy :P

Co mi się z nim kojarzy:

--- Cytuj ---Ten sympatyczny ludzik z jego avatarka. Ale z tego co mi wiadomo pan Bela jest zupełnie inny
--- Koniec cytatu ---

ÂŻe niby ja sympatyczny nie jestem? ;( <foch> z przytupem ;( ;( ;(

A z Angarem mi się kojarzy zbroja strażnika świątynnego :)

Obrazek:
Angara nie skomentuję, za to wsadzę to co mi się z nim kojarzy

Stosunek do innych:

--- Cytuj ---No szanuje innych etc. Ogółem mówiąc dusza towarzyska forum.
--- Koniec cytatu ---
Dziękować :)

A jego stosunek do innych? Nie mam zielonego pojęcia, ja mogę powiedzieć jaki ma stosunek do mnie - a człowiek potrafi uszanować cudzą prywatność, potrafi uszanować rozmówcę, cenię to u niego :)

Jaki jest poza forum:

--- Cytuj ---Nie znam go za zbytnio ale poza forum wydaje się być spontaniczny hehe coś czuję że dostanę za to w zęby xD
--- Koniec cytatu ---
Heh nei dostaniesz w zęby :)

A Angara określe jednym słowem - niemożliwy xD (ew. niedopodpier*olenia)

Co sądzisz o jego postach:
W całej jego karierze spodobał mi się jeden jego post, za który wlepiłem mu warna, oto on:
"Zawsze wsadzam do paki Sarę, bo Canthar ma lepsze bronie a Sary nei można wydupczyć" xD i jak tu takiego nie koffać? xD

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej