Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń Poprzednika 4.
Lees:
Vitir
Nick:Cuchnie mi tu generatorem imion fantasy. Bardzo cuchnie. Jeśli pochodzi z tego źródła to źle, bardzo źle. Ogólnie się mi nie podoba, tyle że krótki jest.
Avatar:Boże ześlij pioruny na tego nieszczęśnika.Tragiczny avatar. Przedstawia Arthasa z Warcrafta III ale jakiś fachowy to bym ścierpiał ale taki screenowy to tragedia.
Sygnatura: Podnieta ze statystyk, nic gorszego nie widziałem, jeszcze jakby były tam liczby typu tysiąc ale 2,1?? ÂŻenada.
User:Nawaliło mu postów, nie ma co. Na forum dopiero 5 godzin, a już rzuca się na oceń poprzednika, no cóż polecałbym mu jakieś subforum o Gothicu na rozgrzewkę.
Największe zalety:Hmmm, napisał przyzwoitego posta...
Największe wady:Troszkę zrąbany avek,sygna i nick.
Co mi się z nim kojarzy:Order Virtuti Militari. Sam nie wiem czego.
Obrazek:HEH
Stosunek do innych: Za mało postów by o tym mówić , ale myślę że wyjdzie na ludzi.
Jaki jest poza forum: Nie wiem, nie znam.
Posty:Pierwsze posty przyzwoite ale przecież mu się znudzi pisać długie posty.
PS.Prosiłbym osobę która mnie będzie oceniać , o w miarę obszerną wypowiedź.
Arkhan:
Lees
Nick - no cóż dodanie słówka s bynajmniej moim zdaniem wyróżnia tego pana od stosu xardasów, b_e_zi_o_w, miltenów itd. Można by wymieniać w nieskończoność, i byśmy mieli rozmowy nie dokończone. Jest średni.
Avatar - nigdy nie byłem fanem tego typu bajek dlatego moja ocena nie będzie zbyt obiektywna :d Nie podoba mi się i tyle...
Sygnatura : ub, dwa cytaty i nic poza tym. Nie zbyt interesująca sygnatura.
User : Nic do niego nie mam, jego zachowanie jak dla mnie jest w porządku i nie dał się poznać że złej strony (na razie )
Największe zalety: bezkonfliktowość, otwarcie i duża ilość pomysłów w tematach.
Największe wady: Tak naprawdę to nie znam wad tego usera, a przecie nie będę w wadach umieszczać takich pierdół jak grafika czy nick :P
Co mi się z nim kojarzy: Dragon Ball
Obrazek: klik!
Stosunek do innych: ... zauważyłem że jest to osoba bezkonfliktowa, jego zachowanie jeszcze nie podpadło i oby było tak długo.
Jaki jest poza forum: nie mam pojęcia xd
Garrador:
Arkhan
Nick-Niesłyszałem o takiej nazwie z gry, ani z niczego inngo, więc uważam, że originalny
Podoba mi się 8.5/10
Avatar-No cóż musze powiedzieć, że bardzo dobry, poprostu ten facet z różą...
10/10
Sygna-HAHAHA nieno to mnie rozbawiło "brak pomyslu na sygnature", Jednak oprócz śmiechu to faktycznie tam nic nie ma 3/10
User- ÂŁagodny, miły i pomaga.
Ogólnie cool
Zalety- J.W
Wady-A są jakieś?
Kojarzy się- Stażnik
Obrazek-Patrz przycisk []
Inni-Myśle, że taki sam.
Poza forum-A bo ja wiem?
Posty- ÂŁadne, widać, że zna pisownie na perfect. 9.5/10
Tidus:
Garrador
Nick : Pasywny aktywny, z odrobiną posmaku nutelli i orzechów laskowych. Smaczny i sweet Zhaiebisty, Boski, Cudny fenomenalny, te kombinacje liter, ten dźwięk, oryginalność, strawność i niezdarność...
Avatar : Coś tam, jest rozmiar 1x1 piksela ;f. Mógłby coś przedstawiać poza kilkoma postaciami, których zidentyfikować się nie da
Sygna : Ciebie szkoła nie uczy, tylko wychowuje i dokształca xD. Tępa i nic nie znacząca sygna ;p
User : Moje poglądy na temat Zabrza i osób z Zabrza pozostawię dla siebie. Jest, ma 50 postów nie spamuje, ale mam alergię na Zabrze ;p
Zalety : ÂŻe nie ma zbyt duzych wad?
Wady : Bez większych
Foto:
Tu
Stosunek do innych:
Typowo Zabrzański ;f. Czyli nijaki
Jaki jest poza forum:
Taki jak Zabrzanin
Co sądzisz o jego postach: Miód i Mleko, oraz pożywne kanapki z kremem nugatowym i pysznymi rodzynkami. Czy ktoś wątpi w to, że nie lubię oceniać postów?
--- Cytuj ---ÂŁadne, widać, że zna pisownie na perfect. 9.5/10
--- Koniec cytatu ---
Zniszczyłeś mnie tym. Wszystko idealne ale nie ma 10/10? xDD
Maksous:
Dies Irae Vae Victis
Nick: Nie wiem co on dokładnie znaczy, myślę że to jakieś pojęcie z łaciny, lub jakiś bohater.
Avatar: Wydaje mi się że jest to Constantine, bardzo mi się podoba ;p 9/10
Sygnatura: hahaha, Wyszło ci to z kononowiczem xD widziałem jego orędzie... omal nie posiusiałem się ze śmiechu a ta sygnarutka jest po prostu śmieszna, szkoda tylko że do czegoś takiego dodałeś 2 cytaty, które nieco zniszczyły ten śmieszny akcent :p 8/10
User: wydaje mi się że jest dobrym użytkownikiem, bardzo "ładne" posty pisze, nie spamuje i nie jest agresywny.
Największe Zalety: Nie spamuje, mądrze pisze, nie krzywdzi innych.
Największe Wady: ERROR
Co mi się z nim kojarzy: kojarzy mi się (po nicku) z jakimś rzymskim mędrcem xD
Obrazek, przedstawiający jego zachowania na forum: klik
Stosunek do innych: Stara się pomagać, jest życzliwy.
Jaki jest poza forum: nie mam zielonego pojęcia
Co sądzisz o jego postach: Mądrze napisane, przemyślane, bez denerwujących ortów i bez przesadnej ilości emotikon.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej