Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Oceń Poprzednika 4.

<< < (7/34) > >>

Grison:
Peanut

Nick: Orzeszek za bardzo do ciebie nie pasuje i ni jak ma się do charakteru ale liczy się element humorystyczny :P Nick ogólnie fajny i sweetaśny ale poprzedni był nieco lepszy :)

Avatar: Badzo dobry i śmieszny jakiś wyginający się ludzik na białym tle to to o czym śnie po nocach :P

Sygnatura: Znana, ceniona, osławiona, wypieszczona, owiana chwałą i rześkim moczem sentancja używana przez wszystkich na wszystkich forach w polsce. Cóż tu więcej gadać :P Oczywiście fajno jest.

User: Roterka lub jak kto woli orzeszka znam juz od jakiegoś czasu. Ciekawy człowiek i yntelygentny nastolatek. Nie spami i wypowiada się prawie mądrze :P

Największa zaleta: Stosunkowo śmieszny i sweetaśny jak kotlet o poranku.

Największa wada: Jak na razie to nie zauważyłem (chyba).

Obrazek:

Stosunek innych: Zręcznie wytyka błędy i wykazuje się talentem oratoryjnym (?oralnym?) w dyskusjach z innymi userami. Nie jest ani przesadnie miły ani przesadnie nie miły :P

Jaki jest poza forum: Zabawny, nudny i ciekawy zarazem. Ogólnie fajnie się z nim rozmawia.

Co sądzę o jego postach: Dobre, nie za długie, nie za krótkie. Nie ma za dużych błędów (oprócz tych zamierzonych) ;]

Eregrin:
Grison
Nick: Nawed i fajnby, kojaży mi on się z paladynem Girionem... Poprzedni nick (Kapitan Greg) był jednak niebo lepszy.
Awatar: Skacząca gwiazdka, fajna nawet ;)
Sygnaturka: Userbarek fajniusienki
User: Fajny, znam go ja, jako szefa samotnych łowcó jeszcze na Marancie... Miły, pomocny user, aktywny... Znam go z SÂŁ, z Marantu (RPG 4umowe), szczery, szczegółowy w sensie pozytywnym
Największa zaleta: ÂŚmieszny -  bardzo, pomocny, miły...
Największa wada: ni ma
nie mam zielonego pojęcia, dlaczego właśnie taki a nie inny Obrazek... Jakoś tak dla śmiechu, szczerości, szczegółów... Cały Grison (prawie cały) ;-):
<a href="http://"http://imageshack.us"" target="_blank">
</a>
Stosunek innych: Uważam, że dobry
Poza forum: Nie wiem, pewnie podobnie do tego, jak na
PostyL: Bez grama spamu, śmieszne, wyczerpuące dostatecznie...

Mantos:
Lord Arthas

Nick: Mało oryginalny, wzięty z WIII
Sygnatura: To co wyżej.
User: Pisze dużo głupot, ale stara się poprawić.
Największa zaleta: Stara się nie zostać noobem i to mu w miarę wychodzi.
Największa wada: Czasami mnie wnerwia.
Obrazek: Nic mi nie przychodzi do głowy.
Poza forum: Nie wiem, ale myślę że miły.
Co sadzę o jego postach: Często pisze głupoty...

Darkon, ja to pisałem tylko w ramach gry, w rzeczywistości tak nie sądzę, tylko Mantos tak uważał xP.

Darkon:
Mantos

Nick: Kojarzy mi się z mantem ;p Orginalny, bo myślę, że został po prostu wymyślony i nie ma z niczym niczego wspólnego wg. twórcy. Ogólnie podoba mi się.
Avatar: Ot, jakiś samurajek. Chyba już był na forum, może z galerii. Nic specjalnego, średnio mi się podoba.
Sygnaturka: Link do jakiejś kolejnej gry internetowej, czy czego tam innego i niezbyt orginalny, często używany obrazek przedstawiający Geralda.
User: Wartościowy dla forum, na pewno nie jakiś nubek, którego styczność z internetem nie wygląda tak jak u innych (co jest troszkę przykre) - do użytkowania kilku for i napisania trzylinijkowego posta w każdym temacie. Może to moja chora wyobraznia, ale wygląda mi na to, że silnie walczy, by jako nowy nie zdobył miana nubka i debila forumowego ;f
Największe zalety: ÂŻe to nie kolejny Kerth (ani też diabeł Mantroxowata ;f - plus:P)  jak prawie wszyscy ostatnio rejestrowani użytkownicy. Dobry user.
Największe wady: Rozwaliła mnie któras tam rozmowa jego w leyanoiskiej karczmie, jak to napatrzył się w życiu na każdą rasę i stwierdził, że nie nawidzi wszystkich ras dookoła ;f Czasami palnie takiego farmazona, ale ostatnio takich nie widzę.
Co mi się z nim kojarzy: Hmm, to MANTOs, z mantem, pewnym wściekłym upodobaniem w sypialni (;f), z moim dziadkiem, który na stare lata twierdzi zawzięcie, że nie nawidzi świąt :P (chodzi mi o to powiązanie, jak to stwierdził, że nie nawidzi wszystkich za wyjątkiem elfów) oraz z rannym lwem (ta stworzona przez moją wyobraznie rządza zostania kimś ważnym na forum ;f).
Obrazek: Oto i to pewne upodobanie w sypialni, o których mówiłem w skojarzeniach,, a dokładniej z jego nickiem:  http://www.streemo.pl/Image/3468_m.jpg
Stosunek do innych: Dobry, nie odrzuca znajomości ze strony nawet tych trochę mało poszanowanych użytkowników forum (ładnie ujęte ;f) z tego co widzę.
Jaki jest poza forum: Nie przyszło mi tego odkryc, ale myślę, że to tzw, jakby to Grison ujął "dude"

P.S. Prośba, do tego kto będzie mnie oceniał - sygnę niedawno usunąłem, bo IsentoR kazał mi ją zmniejszyć, ale mi się nie chciało już ;f Moja sygna wyglądała tak: http://firsttube.com/images/gtntc.jpg , a pod tym było napisane "Jak to jest być adminem". Prośba polega na tym, by tą sygnę uwzględnić, bo zarówno ona jak i avatar jest związana z moim ulubionym serialem ;f

Dragas:
Darkon

Nick:Jedyne co mi do głowy przychodzi to jakaś postać z bajki "The Simpson's" nie wiem dlaczego.Nick mi się bardzo podoba mym zdaniem jest oryginalny nie zerżnięty z innego forum.

Avatar:Nie wiele widać,ale mi pasuje nie jakiś "szpanerski" i nie ma pstrych kolorów nie koniecznie dobrych dla oczów.

Sygna:Też mi się wydaje że gdzieś widziałem w jakieś bajce nie wiem dlaczego ale znów mi przychodzi na myśl "The Simpson's" chyba mi się umysł zawiesił ;p.

User:Nie czytałem zbytnio jego postów ale z mojej perspektywy pisze krótko i na temat nie obwiją w bawełnie jak nie którzy.

Największe zalety:Nie obwijanie z bawełnie i pisane którkich acz kolwiek mądrych postów.

Największe wady:Ja nie mam się czego doczepić nie znam go ale nie każdy jest ideałem na pewno ma jakieś wady.

Co mi się z nim kojarzy:Jak wspomniałem bajka "The Simpson's" ale także wampir :P nie wiem dlaczego [czyt.znów się powtarzam]ale ten nick ma coś w sobie niepowtarzalnego i klimatycznego.

Obrazek: <a href="http://samueljscott.files.wordpress.com/20...mer_simpson.jpg" target="_blank">http://samueljscott.files.wordpress.com/20...mer_simpson.jpg</a>

Stosunek do innych:Cóz nie znam go ale po postach i zachowaniu mogę jednoznacznie powiedzieć że jest przyjacielski i sympatyczny.

Jaki jest poza forum:Ominę ten punkt,przecież go nie znam.

Posty:Dobre napisane z ładem i składem nie robi błędów ortograficznych ani tym podobnych jego posty podobają mi się.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej