Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń Poprzednika 4.
Mantos:
Myrtir
Nick: Kojarzy mi się z środkiem czyszczącym
Avatar: Taki sam ma pewnie Donald Tusk
Sygnatura: Jakiś futrzany, spleśniały ziemniak.
User: Nie lubi bajek :P
Zalety: Pisze w miarę sensowne posty :P
Wady: ÂŻadna poważna wada nie przychodzi mi do głowy.
Obrazek:
Stosunek do innych: Raczej miły.
Jaki jest poza forum: Nie wiem.
Co sadzę o jego postach: Na temat, tylko czasami mały offtop
Lees:
Mantos
Nick:Kojarzy mi się z "mentosami" .( Dla noobów- takimi cukierkami). Nick jest oryginalny nie spotkałem takiego jeszcze.
AvatarAvek z TG, przedstawiający jakiegoś ludka z mieczem. Nic ciekawego.
Sygnatura:Twoje miasto i wiedźmin( pewnie z Ciebie zapaleniec tej gry)
User:Wygląda mi na niezłe ziółko.
Zalety:Wytyka ludziom że nie lubią bajek:D
Wady:Troszkę krótkie posty.
Obrazek:
HEHE
Stosunek do innych:Miły aż do bólu.
Jaki jest poza forum:Nie wiem ale strzelam że miły aż do bólu.
Co sądzę o jego postach Treściwe ale krótkie.
Xoulus:
Nick: nudny, nieciekawy, z gry. Gothicowy Lee z literką s zawsze można się bardziej wysilić, ale jak kto woli.
Avatar: wyszczerzona morda z dragon ball, nigdy za mangą nie przepadałem więc avek jak dla mnie cieniuchny.
Sygnatura: userbar o tym, że user fanem dragon balla, a po za tym kilka mądrych tekstów, ale to i tak bardzo niewiele.
User: nie wiem, nie znam.
Zalety: też nie wiem, nie znam go.
Wady: jak wyżej.
Obrazek: http://www.theactingwebsite.com/images/lees_people.bmp
Stosunek do innych: chyba pozytywny.
Jaki jest poza forum: nie mam zielonego pojęcia.
Co sądzę o jego postach: przeciętne.
Crisis:
Xoulus
Nick: Niby oryginalny, ale jednak niezbyt mi się podoba. Wydaje mi się jakiś dziwny. Poza tym nie lubię nazw, które zaczynają się od "X", od taki foch. ;P
Avatar: Render z Heroes of Might&Magic V. Sam obrazek mi się nie podoba, sama czcionka dziwna. Jednak ogólnie efekt jest całkiem, całkiem.
Sygnatura: Mua. ;p Obrazek i efekty boskie, ale coś mi się wydaje, że źle dobrana czcionka wraz z kolorem. Jednak sama sygna jest bardzo dobra. ;]
User: Użytkownik, który bardzo rzadko się zjawia na TG, był kiedyś modem, został wybrany razem ze mną, ale po pewnym czasie stracił go, obijał się. Mało aktywny. Jednak jak z doświadczenia wiem, że potrafi być dobrym userem. ;]
Największa Zaleta: Hmm... podobają mi się jego sygnatury, które robi. Nic innego nie jestem w stanie wymyślić. ;p
Największa Wada: Obibok, szybko się nudzi czymś.
Obrazek:
Stosunek do innych: Raczej neutralny.
Jaki jest poza forum: Jeśli jest taki sam, to raczej przyjazny i kulturalny.
Co sądzę o jego postach: Przeciętne.
Pozdrawiam, Crisis.
Szarleǰ:
Crisisek
Nick: Nie wiem co powiedzieć. Ot, zwyczajny, nie ciekawy. Od imienia Krysia... wróć, Krzysiu :P. Nic specjanego, takie sobie coś jest i będzie. Lepszy od poprzedniego.
Avatar: Genialny, cudowny, wspaniały, najlepszy. Jest tak Boski że ciężko to opisać słowami! Skąd masz to cudo szczfany lisie?!
Sygnatura: A fe, weź to paskudztwo. Brzydkie, ktoś kto to robił kompletnie się na tym nie zna. Brzydkie że aż bierze na wymioty. Jak można było sobie coś takiego ustawić na sygnature to ja nie wiem. Bezwstydnik to, won mi stąd. :P.
User: Noo, ujdzie w tłumie. Spoko loko, w niczym nie przeszkadza, acz czasami jego teksty są tak głupie że potrafią dobić człowieka, czasem wręcz przeciwnie. No ale nie będę się na ten temat rozpisywał, bo przecież wg. najinteligentniejszego i niepodważalnego regulaminu na świecie moderator ma zawsze racje i nie wolno się o nim wypowiadać, jeszcze ktoś gotów mnie zbanować i co by było :P.
Największa zaleta: Czasem śmieszny, zabawny itp, a czasem poważny jak popieprzony. Jedno i drugie wychodzi mu na plus.
Największa wada: Czasem mnie denerwuje. .
Obrazek: Nie pokaże bo byście się przestraszyli. Nie chce mieć was na sumieniu .
Stosunek do innych: Bywa, że przesadnie miły, bywa że cham jakich mało. Lecz to pierwsze dużo częściej.
Jaki jest poza forum: Menel! Cham! Rozpustnik! No i ogólnie wszystko co najlepsze.
Co sądzę o jego postach: Nic?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej