Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń Poprzednika 4.
Crisis:
Peanut ;P
Nick: Orzeszek. :] Nie no, ten nick nie powstał od słowa orzech, ale wiem, że od filmów Jeff Dunham and Peanut. ;p Nigdy jeszcze takiego nie widziałem, nawet na angielskich stronach (ta, wystarczyłoby mieć nick telewizor lub odtwarzacz DVD ;p). Podoba mi się, jest taki "inny". ;]
Avatar: Super :P Podoba mi się ten taniec, zawsze jak chcę się pośmiać, to patrzę na tego avka. Jest po prostu obłędny, więcej takich, a świat będzie weselszy. :D
Sygnatura: Rzal i bul... wszystko jasne. Tekst super, zero błędów ortograficznych i w ogóle cacy!
User: Taaa... on można rzec, dla wielu jest userem kontrowersyjnym, ale nie dla mnie. ;] Jako użytkownika cenię go za swobodę pisania o swoich poglądach, jak coś mu nie pasuje, to o tym pisze otwarcie, kogoś chce zjechać, pisze o tym otwarcie. Może nie jest to pochwalane przez większość, ale właśnie coś takiego bardzo cenię. ;] Poza tym Peanut jest aktywny w tych można rzec najtrudniejszych tematach (Aborcja na przykład). Swoje posty zawsze popiera jakimiś argumentami. Jednak nikt nie jest bez skazy, jego swobodne wysławianie się czasem może być zbyt swobodne. :p
Największe zalety: Swoboda wysławiania się.
Największe wady: Czasem zbyt wulgarny.
Obrazek:
Stosunek do innych: Obojętny, tego kogo nie zna ma praktycznie w czterech literach. :x
Jaki jest poza forum: Można rzec wulgarny, nawet aż zbyt, ale jedno jest pewne - rozmowy z nim są niezapomniane. Jego otwartość i swoboda podczas rozmów czasem mogą powalić. Ogólnie fajny człek. ;)
Co sądzisz o jego postach: Pod względem zawartości jedne z najlepszych na forum. ;]
Pozdrawiam, Crisis.
MrCzarnymen:
Crysis
Nick: z czym się może kojarzyć.... ze świetnym fps-em?
Avek: fajnie że sam zrobiłeś, ogólnie spoko
Sygna: jedna z lepszych sygnaturek, świetna z Prince of Persia: Two Thrones
User: pisze dobre posty, nie spamuje, kulturalny(do czasu), trochę się bulwersuje
Zalety:^^^^^^^^^^^(patrz wyżej)
Wady:bulwers
Obrazek
[a href=\'index.php?act=findpost&pid=0\']Another joke![/a]
Stosunek do innych: lubi komentować...(niekiedy trochę się denerwuje:P)
Jaki jest poza forum: nie wiem... może sam z nim pogadaj?
Co sądzisz o jego postach: a to różnie bywa
100100100POST!
Tidus:
Myrtir
Nick - taki zhaiefajny, sweetaśny i w ogółe muaa
Avatar - Nie przepadam za takimi parodiami... nawet, jeżeli chodzi o Kaczyńskich. Dla mnie co najmniej nie odpowiedni na standard forum
Sygna - Odliczamy.pl jest ostro przestarzałe, a drugi obrazek wzięty od muminka z forum. Nie popisałeś się i sądzę, że pojechałeś po najmniejszej linii oporu
User - Dość mało postów, ale sprawia wrażenie w miarę normalnego < czyt. nie Kerthowatego >. Nie zakłada tematów rodem od Jowooda, nie zaśmieca forum < bo to robie ja :) > czyli zwykły, przeciętny szaru użytkownik TG
Zalety - Sprawia wrażenie miłego
Wady - przeciętna aktywność
Obrazek
Tutaj
Stosunek do innych - chyba otwarty na ludzi a z całą pewnością traktujący ludzi z dystansem
Jaki jest poza forum - taki sam jak na forum ;f
Co sądzę o jego postach... są w miarę dobre, chociaż do ideałów brakuje, jest ok
Amras:
Nick-Dies Irae Vae Victis hmm..coś po łacinie i coś z deszczem nie wiem.Ale ogólnie jak się na niego patrzy to nawet spoko
Avatar-Dużo czerni...jakiś znak,podoba mi się ten avek szczególnie z dopasowania kolorów
Sygna-Kononowicz zlikwiduje wszystko heh :D.Fajna sygna tylko kolorki,a ten podpis to sam wymyśliłeś?
User-Z tego co mi się zdaje to raczej porządny user nie spamuje(raczej)ogólnie taki veteran tego forum(że tak powiem)
Zalety-Miły,Pomocny i nie brak mu poczucia humoru:]
Wady-Może czasami off topic
Obrazek
Stosunek do innych-Próbuję Pomóc jeśli ktoś potrzebuje.
Jaki jest poza forum-Nie znam go ale zakładam że spoko koleś z niego ;]
Co sądzę o jego postach-Są w porządku czsami zachce mu się rozbudować posta i napisać co naprawdę pożytecznego dla innych.
MrCzarnymen:
Amras
NICK- nie wiem jakiś dziwny, kojarzy mi się z piratami.
Avek- badziewne Naruto Nie podoba mi się
Sygna- znowu bajki i do tego napisane "I Love Nartuto blebleble..." Nie podoba mi się
User- lubi bajki brrr
Zalety- nie spamuje
Wady- mało aktywny
Obrazek
POKEMON!
Pierwsze co mi przyszło na myśl to ten badziew....
Stosunek do innych- obojętny
Jaki poza forum- pewnie ogląda te swoje szatańskie bajeczki, nie no Joke!
Co sądzę o jego postach- solidne ale mało ich
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej