Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń Poprzednika 4.
Lees:
Elrond
Nick:Powiem tak: nieoryginalny:D. ÂŻywcem zdarty z Władcy Pierścieni, którego jak wiem ubóstwiasz(nie, nie przesadzam). Nic ciekawego, pierwszy lepszy noob mógłby wymyślić lepszy nick(nie, nie przesadzam)
Avatar: A co to do diabła jest? Powiem wam- zamek Hogwart w oddali i boisko do quidditcha z Harrego Pottera( czeka się do soboty na Insygnia ÂŚmierci co?) Avek w porządku.
Sygna: O pioruny siarczyste, ogniste cóż to za sygna? Dwa userbary: jeden z władcy ,drugi z top gear- w porządku to jeszcze ujdzie. Tekst porażający - nic same bzury, chyba tylko ty bys jadł i się "pieprzył".
User: Stary wyjadacz z TG. Spamu nie widzę, postów nabitych w cholerę, lubi się rządzić w Marancie.
Największe zalety: Aktywność
Największe wady: Czasem to palnie coś głupiego.
Obrazek, przedstawiający jego zachowania na forum:
Cała prawda
Stosunek do innych:Taki jak ojciec redaktor Tadeusz Rydzyk.
Jaki jest poza forum:Zachowuje pozory dobrych manier:D
Co sądzisz o jego postach:No tu ogólnie czytelne i zrozumiałe.
MrCzarnymen:
Nick: Zbyt przypomina nick z Gothica, maro oryginalny:/
Avatar:tylko nie dragon ball(lepsze to niż naruto)
Sygnatura:^patrz wyżej^
User:Nie nabija postów... w porządku. Ale według mnie Only AC Milan.
Największe Zalety:nie spamuje, dosyć aktywny
Największe Wady:Juwentus, avatar i sygnatura
Co mi się z nim kojarzy:anime?
Obrazek, przedstawiający jego zachowania na forum:
JOKE!
Stosunek do innych:taki sobie...
Jaki jest poza forum:nie wiem
Co sądzisz o jego postach: solidne, nie owija w bawełnę
Amras:
Nick-Taki sobie jakiś dziwny kojarzy mi się z jakimiś skałami-nawet fajny.
Avatar-Taki jakiś...słaby-nie podoba mi się.
Sygnaturka-Koniec Kaczyńskiego spoko sygna ta druga też luz.
User-Lekki ignorant.
Największe zalety-Może nie spamuje nie widziałem wszystkich jego postów ale z tych co widziałem można to wywnioskować.
Największe wady-Patrz User
Obrazek przedstawiający jego zachowanie na forum-
Stosunek do innych-Nawet dobry.
Jaki jest poza forum-Nie wiem nie znam go.
Co sądzisz o jego postach:Są w porządku...
Baś-ka:
Nick: Ten nick kojarzy mi się z błekitem nie wiem dlaczego.
Avatar: Może być, za mało czerni i czerwieni.
Sygnatura: Nie mam zastrzeżeń.
User: Z radomia jest to w porządku.
Największe Zalety: Konkretność.
Największe Wady: Nie mam pojęcia
Co mi się z nim kojarzy: Może myśliwy?.
Obrazek, przedstawiający jego zachowania na forum: There's no.
Stosunek do innych: Normalny taki jak u innych
Jaki jest poza forum: Normalny i spokojny
Co sądzisz o jego postach: Są na temat.
Szarleǰ:
Nick: Orient :]. Przynajmniej z tymi klimatami mi się kojarzy. Ogólnie nie ma się do czego przyczepić, no chyba że jest coś, o czym nie wiem. Nick jak na swój sposób oryginalny, ciekawy, w każdym razie mi nie wadzi. Miej sobie i się ciesz :].
Avatar: No mnie się nie podoba za grosz. Nic ciekawego. Render, ot jakaś zjawa, napis brzydką czcionką. Nic specjalnego. Chyba robiony w paincie bo nie wierze że ten obrazek można było zrobić w fotoszopie. Wstyd by się było przyznać :P.
Sygnatura: ??
User: Nie znam go. Chyba jakiś nowy, ale coś mogło mi umknąć. Dużo mnie nie ma ostatnio. Zdaje się, że pisze w miare sensowne posty i spamu brak, o czym świadczy 0% ostrzeżenia.
Największe zalety/wady: Bez owijania w bawełnę, przysłowiowo waląc prosto z mostu, można by rzec że powiem to w 100% szczerze - nie znam ich
Obrazek (będzie bardziej odpowiedzią na pytanie co mi się z nim kojarzy, niż jakie jest jego zachowanie na forum) :
Stosunek do innych: Chyba człowiek miły i przyjazny, przynajmniej takie sprawia wrażenie.
Jaki jest poza forum: Zuy. Morduje, gwałci i najgorsze: przeprowadza aborcje! Poza tym uczęszcza na kółko satanistyczne babci Władzi, oraz rysuje na ścianach pentagramy. Ma długie tłuste włosy, chodzi w skórze oraz w glanach i wiecznie jest naćpany. Chodzi również na czarne msze. Jeźci na takim mhhrocznym motorze. A tak na poważnie, to jak już wspominałem - nie znam go.
Co sądzisz o jego postach: som sifietne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej