Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń Poprzednika 4.
Tidus:
Canis
Nick
Kojarzy mi się z przyprawami Kamis, prosty, w miarę krótki, łatwy do zapamiętania i co tu dodać... to kwestia gustu, a mi się podoba.
8,5/10
Pasujący do adepta czarnej magii jak i do nicku. Bez większych kontrowersji/fajerwerków oryginalny.
9/10
Sygna
ÂŁadniutka, czysciutka piękniutka, a tak na serio to kawał dobrej roboty, rzuca się w oko i dla mnie to jedna z najlepszych sygn na forum
User
Dobry, konkretny, piszący dobre długie posty. Spamerskich skaz na nim nie widze. Dobry User
10/10
Największe Zalety/Wady: Zaletą jest na pewno aktywność i ilość dobrych, rozbudowanych postów, wad większych brak
Co mi się z nim kojarzy : Przyprawy firmy Kamis
Fotka :
Boom
Stosunek do innych : Przyjazny, sądzę, że łatwo jest sie z nim porozumieć.
Jaki jest poza forum : Brak danych - czas najwyższy nadrobić
Co sądzisz o jego postach : Czyste, bez błędów, reszta w rubryce User
Canis:
<<<Zhai>>>
Nick: Niewiem kto to co to ani wogóle, ale zapewne wymyślony przez ciebie, zalatuje chińszczyzną, więc fajny uważam. jak widać oryginalny no i nie taki durny jak bezimienne xardase itd.
Avatar: przedstawia jakiegoś kolesia z profilu, pasuje do nicku, więc cieszyć się tylko z tego.
Sygnatura: zaginiona w akcji jak mniemam...
User: hmmm niestykam sie z nim zagardzo, widac jego posty niekiedy w marancie, średnio aktrywny z tego co widzę. Spoko user
Największe Zalety: uczestniczy w marancie
Największe Wady: a niewiem.
Co mi się z nim kojarzy: chińczyk, taki dość niski chińczyk
Obrazek, przedstawiający jego zachowania na forum:
Stosunek do innych: Przyjazny, pomocny, napewno w razie potrzeby pomógł by potrzebującemu jej. Jest jeżeli dobrze pamiętam łowcą nagród... cóż, i zabijanie jest pomocą.
Jaki jest poza forum: cóż, nierozmawiałem z nim, cóż... można by to kiedyś zmienić.
Co sądzisz o jego postach: dość dobre, spotykam się z nimi żadko więc nieznam jego całokształtu twórczości...
Maksous:
Nick: Canis kojarzy mi się z przyprawami kamis "życie ze smakiem" xD. Poza tym to niezły nick ;p
Avatar: To chyba Syriusz Black z Harrego Pottera, może i fanom by się spodobał ale mi raczej nie ;p. No ale pod względem kolorystycznym to całkiem nieźle.
Sygnatura: Ciekawa sygnaturka ;p. Bardzo podoba mi się ten obrazek hehe.
User: Bardzo aktywny (tak mi się wydaje), bliżej go nie poznałem (bez podtekstów ;p) więc niewiele mogę powiedzieć.
Największe Zalety: Jest aktywny i myślę że da się go lubić xD
Największe Wady: ERROR...
Co mi się z nim kojarzy: Z Przyprawami Kamis :D
Stosunek do innych: Zapewne każdemu pomoże i nikogo nie skrzywdzi xD
Jaki jest poza forum: A bo ja wiem??
Co sądzisz o jego postach: Mądre, ciekawe a czasem śmieszne.
Thorbjørn:
Maksous
Nick : Hmm... Mak sous - Makowy sos ( tak mi się kojarzy )
Avatar : To coś chyba z jakiegoś Dżapanskiego filmu .
Sygnaturka : No to rozumiem . To przecież wielki pan mórz i oceanów Spongebob :))
User : Aktywny i pomaga wszystkim
Wady : chyba nie ma
Zalety : Prze-gościu !
Co mi się z nim kojarzy : agent Spongeboba .:)
Stosunek do innych : dobry
Jaki jest poza forum : ---------------
Co sądzisz o jego postach : odjechane !
I to jest właśnie takie nabijanie postów w tym temacie. Jeszcze raz zobaczę takie posty, to skończy się to sterylizacją kogoś. ;]///Crisis
Elrond Ñoldor:
Dies Irae Vae Victis
Nick: Powiem tak: oryginalny. ;p. Mówisz że to z łaciny? Poszukałem w internecie jakiegoś słownika. Przetłumaczyłem tylko dwa pierwsze wyrazy które znaczą :"Dzień gniewu" albo "Dzień śmierci". Dwóch ostatnich nie dało się przetłumaczy, zupełnie jakby ich nie było. Aha, za bardzo to on mi się nie podoba...
Avek: Pfff... A cóż to za maszkara? Metalowy szkielet w okularach? xD Mogę powiedzieć że niej jakiś taki fajny, jest poniżej przeciętnej ;f . Powiem jeszcze że poprzedni był o wiele ciekawszy, ba, poprzedni był świetny.
Sygna: Nie za ciekawa grafika. Kononowicz i coś żeby kliknąć żeby wszystko poszło się je**ć xD. Ale ciekawsze są te słowa pod tą grafiką. Te słowa są tak oczywiste, jak to, że na pewno i mnie ktoś oceni. Bo prawdę mówiąc rzeczą normalną jest że jak komuś pogrozisz to zbierze ludzi i pobije, a jak już zniszczysz kogoś to jest git bo gówno więcej może zrobić.
"Shinriko" - to jakieś kolejne Anime?
User: user jak user, nie spamuje, nie offtopuje... taki normalny user, gra w Marant, to zauważyłem ;f
Największe Zalety: A bo ja wiem? Pomaga starszym panią przejść przez jezdnię ;f
Największe Wady: ÂŻe nie zmienił nicku na "..::Kerth::.."
Co mi się z nim kojarzy: Nie wiem czemu, ale Asasyni :/
klik
Taki żart xD
Stosunek do innych: A żebym to ja wiedział...
Jaki jest poza forum: (napisane w zaletach ;p)
Co sądzisz o jego postach: Czytelne, na temat, napisane w polskim języku...
fin
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej