Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Oceń Poprzednika 4.

<< < (30/34) > >>

Dragosani:
Allah

Nick: Imię boga, czyli mojego konkurenta (choć mizernego) do władzy. Ten nick jest bee, poprzedni był bardziej słitaśny. Kojarzył mi się z moim ulubionym serialem "Analne rancho Dzikiego Boba". 7/10
Avatar: Ach... toż to Kaczorek. Nie jestem pewien, który, ale czy to ważne? Avek jest niemal kwintesencją paskudztwa i niesłitaśności. Choć śmiem podejrzewać że jego właściciel trenuje przy nim staroegipskie techniki onanizmu. 5/10
Sygnaturka: Jakiś tam obrazek z człowiekiem w zbroi. Ale to akurat nie jest ważne. Ważny jest Kroolik! 10/10
User: Co tu dużo gadać. Wydaje się być w porządku, ale to tylko pozory. Naprawdę jest mendą jakich mało.
Zalety: Jego największa zaletą jest to że zna mnie. Poza tym wspiera moja akcję zawładnięcia światem. Do tego uznaje mnie za bóstwo. Boi się mnie. Więc ma trochę zalet ;)
Wady: Wady oczywiście ma. Nikt, prócz mnie, nie jest doskonały. Np. jego główna wada to to ze ma brzydki, zielony nick a ja nie... Popraw się.
Obrazek:

Stosunek do innych: Jak dla mnie jest całkiem sympatczny i przyjacielski. A do innych to nie wiem :P
Poza forum: NA chacie i gg, jest jak reszta. Czyli kompletnie poje*any.
Jego posty: Noo... nie mam z reguły sie do czego przyczepić. A szkoda.

Doman:
Dragosani
Nick: Nick całkiem fajny i łatwy do zapamiętania... no ale, mógłby być lepszy :P Kojarzy mi się, ze smokiem
Avatar: Jakiś koleś, co do mnie strzela z placów, a ja się muszę chować, bo jeszcze by trafił :/ Nie za bardzo mi się podoba :P
Sygnaturka: Ma tam największego wroga mych zajączków - kroolika. Namawia ludzi, by go wkleili, by był jeszcze bliżej swojego planu. Kroolikom mówie NIE! więc nie podoba mi się :P
User: Kiedy jeszcze jako tako go nie znałem, myślałem że jest jakimś wariatem i nie pomyliłem się ;D Ogólnie całkiem miły.
Zalety: Pisze całkiem ładne posty, których ma całkiem sporo, zwykle pisze na temat, słucha metalu.
Wady: Nie lubi zająców, jest przywódcom kroolików, myśli, że uda mu się wygrać wojnę ze słodziutkimi zajączkami :/
Obrazek: http://www.neva-ragdoll.pl/gfx/hodowla-kotow/koty-rasowe.jpg
Stosunek (ojej) do innych: tak mi się wydaje, że całkiem dobry... Jeśli robi komuś coś niedobrego, to robi to zwykle dla żartów, chodź nie zawsze :P
Poza forum: Bardziej humorystyczny niż na forum, jednak poza tym, taki jak na nim :P
Jego posty: Tak jak pisałem - całkiem ładne i na temat.

Dragosani:
Doman

Nick: Krótki i łatwy do zapamiętania. czytając go mam przed oczami grubego faceta ubranego w sadomasochistyczny strój i trzymającego bicz. 6/10
Avatar: Co to w ogóle ma być? Czyste paskudztwo i herezja. 0/10
Sygnaturka: Widzę tutaj marną podróbkę moich Krooliczków. Jakiś mizerny zajączek, pewnie made in China. Do tego coś co ma niby być zabitym Kroolkiem. Poza tym jakaś dziwaczna emotikonka. Ogólnie w sygnie ma burdel (nie taki jakby pewnie chciał). Poza tym widzicie? On wam grozi. Chyba sie wam to nie podoba? Więc przyłączcie się do mnie! Czeka was lepsza przyszłość. 0/10
User: Cholerny zdrajca, który myśli ze ma ze mną szanse w walce o władzę. No cóż... myśleć tak mu nie zabronię. Jeszcze nie. Podobnie jak większość ludzi z chata jest mendą jakich mało.
Zalety: Brak widocznych zalet. Jedyna dostrzegalna to to że mnie zna.
Wady: Wódź zajączków... to wystarczy.
Obrazek:

Stosunek do innych: Jak dla mnie jest podłym zdrajcą. I do tego grozi śmiercią, jeśli się do niego nie przyłączycie... Więc przyłączcie się do mnie! Razem stworzymy nowy świat!
Poza forum: Poza forum fanatycznie wierzy w powodzenie swojej poronionej akcji. Ale jeśli o tym nie bredzi, to jest całkiem w porządku.
Jego posty: Ujdą, są przynajmniej lepsze niż posty Rycha. Oczywiście wyłącznie pod wględem formy, bo Rychu rządzi treścią ;) . A tak serio to są całkiem przyzwoite...

Julian:
Nick Fajny tylko z niczym mi się nie kojarzy.Nick nie jest głupi ani smieszny jest oryginalny a co oryginalne to dobre
Sygnaturka Króliczek dead ok
User:Przyjazny nikogo się nie czepia pomaga innym userom
Zalety:Pomocny ma gg
Wady:Za bardzo "nakrzyczał" na Domana.a pozatym brak
Obrazek:http://www.obrazki.info/zoom_image.php?sort=id&id_phot=7739&start=20&limit=12&kategoria=22&fraza=&album=
Stosunek do innych Jest miły
Poza forum:Nie Wiem
Jego posty:Dobre nie pisze mini postów jak wiekszość userów

W porównaniu do ocen poprzedników Twoja ocena jest czystą kpiną. Raz, że nie stosujesz się do zasad tematu, dwa, że to czyste nabijanie postów.

andre12:
Nick - imię kojarzy mi się z filmem byle do przerwy.
Awatar - chyba jakieś pingwiny kung-fu.
Sygnaturka - jakieś opowiadanie całkiem niezłe.
User - nikogo się za bardzo nie czepia.
Zalety - dużo pisze
Obrazek - http://www.twoje-tapety.com/download/id/4363/size/1600x1200/
stosunek do innych - nie wypomina wszystkiego tak jak niektórzy.
poza forum - nie wiem
jego posty - nie pisze bardzo krótkich postów ani też za długich, czasem robi błędy

Tak jak poprzednik - ocena nie spełnia wymogów tematu. Zresztą chyba nawet nie zwrócił uwagi na upomnienie poprzednika.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej